Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha munkaidő közben fogom...

Ha munkaidő közben fogom magam és hazamegyek, annak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés

A főnök mostanában nagyon rám van szállva, minden apróságért leszid, vagy kitalál dolgokat, amiket rám kenhet. Rajtam adja ki a feszültségét. Káromkodik, úgy kezel, mintha ostoba lennék.

Legutóbb már nagyon összevitatkoztunk, akkor eldöntöttem, hogy még egy ilyen, és lelépek. Ma is nagyon csinálta a feszkót, nem is értem mi értelme volt, mert semmi rosszat nem csináltam, csak neki valamiért nem tetszett az, amit minden nap ugyanúgy csinálok, belekötött, belevonta az ügyfelet is, aztán nagy balhé lett ebből is.

Úgy lesokkolt a dolog, hogy nem is tudtam mit csináljak már egész nap.

De még egy ilyen, és tényleg fogom magam, hazamegyek. Nem bírom már ezt. Amúgy is hónapok óta minden nap a felmondáson gondolkodok, csak van bennem annyi lelkiismeret, hogy nem hagyom ott a részleget, ahol rajtam kívül csak betanulás alatt lévő emberek vannak, akiket nem lehet csak úgy otthagyni, mert borulna minden.

Na de ha lelépek egy ilyen kiabálás után, akkor utána mégis mire számítsak?

2021. okt. 18. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
En is azert nem akartan felmondi, mert csak betanulas alatt allok voltak meg a tobbiek. De annyira kiboritottak, hogy igy is felmondtam.
2021. okt. 19. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

3-as

Azért van egy határa mindennek. Ezzel bebizonyítottad, hogy rosszabb vagy mint ő. Ez inkább a saját szégyened.

2021. okt. 19. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

3as vagyok.

nem.

ez annak a bizonyítéka, hogy a covid alatt 2x veszítettem el a munkámat a cég csődbemenése miatt, míg előtte 17 évig stabil volt munkám volt.

és nem szoktam meg, hogy munka közben nem a munkámra és a hatékonyságra kell koncentráljak, hanem valami dilettáns tökfilkó adott kedvét kellene figyelembe vennem helyette.

ezért kellett takarodniuk, ami nem csak az én érdekem volt, de a cég és a csoport az ott dolgozók érdeke is.

2021. okt. 19. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ha munkaidő közben fogom magam és hazamegyek, annak milyen következményei lehetnek?"

Ha olyan vagy , akkor semmi.

Lehet még örülnek is neki ha hazamész. 😄😄😄

Remélem nem haragszol ezért a kis viccért

2021. okt. 19. 22:50
 15/16 anonim ***** válasza:

13/3-as

Én a covid alatt vendéglátásban dolgozóként átéltem ezt, meg a covid miatt az anyukám elvesztését is.

Semmi magyarázat nincs arra, amit csináltál. Az az ember nem lopott. Van határa azért a munkahelyi balhéknak is.

Őszíntén meg, aki nem képes korrekt módon felmondani évek után, hanem sértődötten lelép az menjen. Nincs pótolhatatlan ember. Mindig fog találni egy hülyét akit cseszegethet.

Munkát kell keresni, korrekten, normálisan felmondani és ledolgozni azt a 2 hetet. Ha másképp, hisztizve hazarohanva teszed meg akkor csak saját magad járatod le. Értem én, hogy ő sem korrekt veled, de mindenképp le kell menni a szintjére?

Egyébként meg a munka elsődleges célja, hogy legyen pénzed. Nem az érzelmi kötődés. A lojalitásodra épít az az ember. Kihasznál.

2021. okt. 20. 02:03
 16/16 anonim ***** válasza:

15: Akkor még esetleg megérdemelné, ha lehetne róla tudni, hogy ő is kirúgatott valakit hasonló kompromittáló módszerrel. Így viszont semmi mentség, ráadásul ez még bűncselekmény is.

Kérdező: Ezt nem tudni előre, milyen következmény lesz. Elvileg ilyenkor perelhetnek, és kártérítésre kötelezhetnek, pláne ha egy fontos projekt borul fel a hirtelen kilépésed miatt. De az is lehet, hogy a főnök lesz*rja, és sebtében felvesz valakit a helyedre. 50-50% az esély.

2021. okt. 20. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.