Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mondott már fel neked a...

Mondott már fel neked a munkáltatód?

Figyelt kérdés

Mi volt az indok?

Mi volt az első dolgod?

Mire jöttél rá?

2021. okt. 17. 07:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyszer történt meg sima ügy én próbaidőn voltam leépítés volt covid miatt és kettőnk közül egyértelműen én mentem. Rendben is lenne ha nem én lettem volna szakmával rendelkező oda illőben és ha a kis főnök nem próbált volna meg ott tartani mert annyira megkedvelt és annyival jobban is végeztem a munkám de a másik már ott volt egy éve ugye.

Beszéltem a szüleimmel és a kis főnökkel aki azonnal is segített új munkahelyet találni ahol egy lusta önimadó nagyon idióta szemét embert kaptam de mézes mázosan mutatkozott be csak olyan 2 hónap után kezdett fura lenni és jelenleg életem legrosszabb munkahelyén vagyok.

Következtetés?

Próbaidő során de még interjú alatt is nagyon alaposan mint egy detektív figyeld meg az embereket és környezeted és derítsd ki ha valami nem kóser. Ne várj addig mint én és húzz el ha teheted azonnal,ne legyintsd a vállad mert jaj kicsit másabb a stílusa mert ha hagyod rosszabb lesz.

Illetve ha teheted ne ossz meg magadról olyat egy haver munkatársnak se ami miatt később gond lehet(jaj hívtak erről a munkahelyről egész jó vagy mekkora szemét xy).

Ezt meg mostanában tapasztaltam, ha valamit nem bírsz de más igen és meg is szólják ne hagyd annyiban, hogy lenyeled és tovább mész hanem igenis állj ki magadért. Fizikai munkát végzek, hol ott nem szabadna és egy hónapig "kiméltek" azóta képletesen ostorral vernek ha valami bajom van.

2021. okt. 26. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:

16 évesen pultus voltam pár napig.

Csakhogy nem ismertem az italokat, mindenkinek találomra töltögettem, nagyjából méricskéltem. A vendégek szerettek, mert mindig többet adtam :D Aztán befújtak a főnöknek, és azonnal kirúgott.

Első dolgom az elképedés volt, nem értettem, mi van.

Mire jöttem rá, hát arra, hogy nem számít... :) Ez már sok-sok éve történt, csak egy első diákmunka volt. - ma már nem vennének fel ilyesmire egy fiatalkorút, gondolom.

2021. okt. 27. 18:35
 13/13 anonim válasza:
Eddig csak én mondtam fel :I
2021. nov. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!