Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elhagynád a foglakozásodat,...

Elhagynád a foglakozásodat, ha kötelezővé tennék számodra a Covid oltást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 11:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
47%
40.Tökéletesen leírtad.
2021. okt. 12. 14:43
 42/47 anonim ***** válasza:
76%

Most már nagyon kezd egy meg különböztető dologgá válni, ez a oltási téma.

Aki be akarja megát óltani az tegye meg, aki meg nem, azt meg nem kellene meg hurcolni értem, mert már lassan ott tartunk.

Csak remélni tudom, hogy nem hoznak olyan törvényt amit, Olaszországba vezettek be, mert akkor nagyon komoly bajok lesznek.

Akinek nincsen oltása: azok a személyek nem dolgozhatnak, akár a munkahelyeikről is ki rúghatják őket.

Be vagyok oltva, meg kaptam az első és második oltást is, de azóta meg bántam. Olyan mellékhatások jöttek ki, amit nem mondtak az orvosok.

Undoritó dolognak tartom ezt, azt egész dolgot, hogy egyre jobban akarják rá erőltetni az emberekre.

2021. okt. 15. 13:30
 43/47 anonim ***** válasza:
60%

42! Sajnálom, hogy úgy jártál a vakcinával.

Én nem oltatom be magam, mert ez ebben a formában nem a vírusról szól és minél jobban erőszakoskodnak, annál jobban nem. Semmiféle vírus nincs ami ezt indokolná amit művelnek egészséges! emberekkel. Totális kontrol, ellehetetlenítés.... The great reset program folyik éppen. Nem egyszer belevágták az arcunkba az igazságot, a terveiket, csak az emberek nem akarják elhinni amit hallanak. Nem akarják elhinni, hogy létezik ilyen gonoszság ilyen nagyszabásúan. Szomorú és tenyleg érthetetlen, de attól még létezik...

2021. okt. 18. 01:14
 44/47 anonim ***** válasza:
93%
Biztos, hogy nem dolgoznék egy olyan munkahelyen, ahol kötelező beadatni valamelyik vakcinát. Ha pedig olyan rendszert vezetnének be itthon is, mint Olaszországban, akkor bármennyire is nehéz szívvel tenném, de elköltöznék Magyarországról.
2021. okt. 27. 17:33
 45/47 anonim ***** válasza:
67%

nem értem mire jó az hogy így megkülönböztetik egymást az oltottak és oltatlanok. hogy a másikat lehülyézik, hogy remélik kötelező lesz,

már tenyerüket dörzsölve azt várják, hogy kiröhöghessék azokat akik ebben érintettek. van bőven rosszindulat.

nem kötelező, aki akarja kérheti.

tudtommal magas átoltottságú országokban is vannak szigorítások, maszkviselés, amiket a kormány rendel el. de a beoltottak akik azt hiszik minimum egy méterrel a föld felett járnak (tisztelet a kivételnek) arra orrolnak akik nincsenek beoltva.

választ adva, ha kötelező lenne, nem rohannék egyből az oltásért, egyelőre várnék. több kollégám is mesélte hogy miután megkapták azóta valami maradandót is kaptak mellé. van akinek semmi baja se volt, van aki pár napig napokig beteg volt de jobban lett. meg vannak a fent említettek

2021. okt. 29. 20:22
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Tegyék nyugodtan kötelezővé. De aztán ne csodálkozzanak, ha nem fizetem tovább a TB-t. De hát sajnos az emberek többsége, ha azt mondaná a vezír, hogy ugorjatok kútba, a többség ugorna. Ez a szomorú, hogy itt nincs összetartás, csak a gyűlöletkampány, meg a megkülönböztetés, ha nem is közvetlenül, de közvetetten mindenképpen. Családtagok vesznek emiatt össze. Komolyan, szépen sodródunk a vesztünkbe.
2021. okt. 29. 22:28
 47/47 anonim ***** válasza:
88%
Azt hallom itt vissza, amit a fősodratú média minden nap 50 X elmond. Ha sokat hallasz valamit, azt elhiszed, magadévá teszed. Pl. ilyen az udvarlása is, abból a célból, hogy.......🤣Tehát az agymosás tökéletesen működik, ha jól csinálják. Mi a célja az oltásnak? Nem az amire gondolsz!😊Ha az lenne, akkor a többi betegséget is kampányolnák! Senkit nem érdekel az egészség, főleg a tiéd nem! Tehát valami más van a háttérben. Mi lehet az? Kutakodjál, kuglizzál, olvass utánna, mielőtt bármit mondanál. Rengeteg infó van a neten, főleg angol nyelven. Okosodjál, ne higgy a celebek óriás plakátjainak! Attól csak a hányinger kerülget, hogy pénzért mindent. Igen, pénz beszél, a kutya ugat, a karaván halad!😊👍🎖
2021. okt. 30. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!