Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elhagynád a foglakozásodat,...

Elhagynád a foglakozásodat, ha kötelezővé tennék számodra a Covid oltást?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 11:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
59%

" De azt aki szabadon és egészségesen kíván élni és nem kér ebből, hagyjátok békén!! köszöntem"

Te nem vagy egészséges. Mentálisan biztos hogy nem.

2021. okt. 12. 12:15
 32/47 anonim ***** válasza:
65%
#26 Szerinted ebből megért valamit az, aki azt sem képes felfogni, hogy mire jó az oltás? :D
2021. okt. 12. 12:21
 33/47 anonim ***** válasza:
66%

bár abba amit én csinálok, sose lesz kötelező az oltás

Pedig az egészségügyi ellenőrzés legalább évente neked is kötelező lenne elvileg... Persze ha a futtatód tudja kit kell lefizetni és mennyivel, akkor nincs probléma.

2021. okt. 12. 12:23
 34/47 anonim ***** válasza:
67%

"Szerinted ebből megért valamit az, aki azt sem képes felfogni, hogy mire jó az oltás? :D"

Nem, erről nincsenek illúzióim, csak rá akartam világítani, hogy aki keres információt az találhat, de ő nem is akar.

2021. okt. 12. 12:24
 35/47 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem mindenkinek joga lenne magának eldönteni, hogy oltatja-e magát vagy sem.

És ezt úgy mondom, hogy 2x átestem a covidon, és én be is oltattam magam.

Nyilván be tud az oltás is kavarni a szervezetbe, mint ahogy néhány gyógyszer is. Lehet h*lyézni mindenkit aki nem adja be, de hosszútávú adataink még nincsenek se a covidról, de az oltás hatásairól.

Ismerek olyat, akinek bekavart az oltás a hormonrendszerébe, vagy más módon. Nekem is van alapbetegségem, aminek a megfelelő kivizsgálásáról és kezeléséréről szintén sz*rt se tudnak az orvosok, mert csak pár tíz éve van jelen az életünkben. Talán újabb pár tíz és többet fognak tudni.

De ezek miatt hü>lyézni bárkit is.. Pff. :)

2021. okt. 12. 12:31
 36/47 anonim ***** válasza:
2%
Elhiszem hogy most ez very menő, de valahol szánalmas is.
2021. okt. 12. 12:31
 37/47 anonim ***** válasza:
64%

Nem hagynám el. Tavasszal egyből beoltattam magam, amint lehetőségem volt rá. Nálunk nincs szó ilyen döntésről.

Szüleim munkahelyén tervezik bevezetni, ők is be vannak oltva így nem érinti őket, de van olyan kolléga aki fel fog mondani ha tényleg meglépi a vezetőség.

2021. okt. 12. 12:42
 38/47 anonim ***** válasza:
54%

Így is vacillálok, hogy váltsak-e, ez legalább könnyebbé tenné a döntést. :)

Egyébként nem, nem vagyok sem oltásellenes, sem összeesküvés-hívő, egyszerűen csak azon az állásponton vagyok, hogy az embernek legyen joga rendelkezni afelett, hogy milyen egészségügyi elátásokat vesz igénybe.

Egyébként meg már szinte nevetséges, hogy akik fél éve bele is őrültek volna, ha azt a rohadt maszkot az orrukig fel kellett volna húzni, azok becsmérlik most azokat, akik nem kérnek oltást.

2021. okt. 12. 12:43
 39/47 anonim ***** válasza:
60%

"az embernek legyen joga rendelkezni afelett, hogy milyen egészségügyi elátásokat vesz igénybe"

1. Van joga. Nem a létezést tiltanák meg, ha nem vagy oltva. (Legalábbis ebben a kérdésben nem ez a helyzet)

2. Több olyan foglalkozás vagy élethelyzet van, ahol eddig se volt választható xy egészségügyi ellátás. Ez most miben más?

2021. okt. 12. 12:45
 40/47 anonim ***** válasza:
64%

Soha az életbe nem fognak engem beoltani. Testileg rosszul vagyok ettől amit művelnek velünk ahol dolgozom. De ott hagyom előbb őket minthogy kitalálják, hogy az is kötelező lesz mert mostanra sokalltam be az egésztől, tőlük, a munka jellegétől, a váltott műszaktól mindentől. Most éppen amúgy diszkriminálnak már megint minket. Nekünk maszkot kell húzni, bár én nem veszem fel, de érzem hamarosan észre vesznek mert be kell mutatni a kártyát ugye és ezek razziáznak mert az nagyon fontos... Azt szívatják aki bár táppénzre sem megy ha igen nem az okból, mert ugye csak az oltatlan egyén van táppénzen. Ja persze. Az oltott meg mehet ugye nyugodtan, mert ő védett és ugye ő "nem lesz beteg most már soha"... Csak szítják a feszültséget meg nehogy az ember jól érezze magát, az nagyon fontos! Ők lesznek az elsők a cégek közül akik majd kötelezővé teszik állítom. Amikor mindenki szarban volt, mi akkor is dolgoztunk ami nem volt baj, de annyira dolgoztunk hogy amióta ott vagyok, télen leálltunk legalább 1 hétre. Most hogy covid volt és nem álltunk meg év közben, év végén is be kellett menni mert annyi munka volt, hogy az egyik részlegről hozzánk dobálták az embereket de nehogy szabira menjenek, de nálunk is alig volt munka épphogy! Ezt eljátszották nyáron is, volt akinek 40 napja volt nyár középen de nehogy elmehessen szabira! Nem. Jöjjön hozzánk át, nem baj hogy nekünk sem volt annyi meló éppen.

Eddig csak azért voltam ott mert szerettem a kollégákkal dolgozni, egy ideig még elviseltem a leb@szásokat mert én ha volt rajtam maszk az is le volt húzgálva. De most már elég. Hát meddig akarják ezt csinálni? Miért nem értik az emberek, hogy ez nem az egészségről szól? Hát van ahol lottót csinálnak belőle! S akkor az hülye aki nem kér a vakcinájukból egy járványra ami annyira veszélyes, hogy már mindent kitalálnak, lottóhúzást, utalványt stb csak beoltsuk magunkat! Hát mi ez könyörgöm? Ez járvány??? A nagy virulógosok össze vissza beszélnek! Oltassák be az emberek a saját gyerekeiket, de mikor rákérdeznek hogy ő beoltatná e a sajátját, már elgondolkozna rajta. A másik szintén nem lett az első sorban hogy a vakcinára jelentkezzen. Maga a gyártók nem adják be maguknak! Hát ez se jelent semmit? Ébredjetek már fel aki még nem! Bizonyos szinten megértem azt aki fél. De látni kellene már, hogy mi van. Attól kellene félni, hogy elveszik a szabadságot ha volt olyanunk. Vagy csak illúzió volt az is. De az is csak illúzió, hogy aki oltott az szabad ember.

2021. okt. 12. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!