Mennem kell a Prohumanhoz állásinterjúra, mire számítsak?
Soha nem voltam még interjún. Egy csoportvezetői állásra jelentkeztem. Tanult vagyok, van három szakmám, és érettségim, szóval tudok beszélni, ha kell, de kicsit már most ideges vagyok, hogy mire számítsak. Holnap kell mennem.
Aki volt már hasonlón ott miket kérdeztek? Hogy készüljek? Gondolom a bizonyítvànyaimat, irataimat vinni kell.
"Ahol én vagyok gyárban biztonsági őr ott a műszakvezetőknek kötelező a diploma...(Élelmiszer gyár)"
Kicsit zavaros...
Először csoportvezetőnek jelentkezel. Utána kiderül hogy újság kihordás, aztán hogy most biztonsági őr vagy ,de jövőre egyetem.
Csak nekem zavaros?
Mi zavaros ebben?
Biztonsági őr voltam múlt hét szombatig egy gyárban. Három szakmával rendelkezem, a negyediket most csinálom. Iskola mellett dolgozom, nem voltam elégedett a gyári őrködéssel, ezért váltottam, csoportvezetőnek jelentkeztem, felvettek. Ma kezdtem. Egyetemre gyűjtök pénzt, ezért dolgozom. Megvan az érettségim. Gimi után nem rohantam egyből egyetemre, mert az én szüleim nem tudtak volna támogatni ebben anyagilag, így most én dolgozom, hogy tudjak menni jövőre továbbtanulni, nem terveztem örökké ilyen munkàkat végezni. Egyébként igen. Csoportvezető vagyok mától, szórólapos csapatnak a vezetője. A munkaközvetítő cégnek szórólapozik a banda, én meg felügyelem őket, és ellenőrzök. Ezt tényleg nehéz felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!