Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor teljesen jogos az, ha...

Mikor teljesen jogos az, ha egy állásinterjút otthagysz sebtében/lelépsz szó nélkül?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem az általad preferált bért hallod, akkor egyezkedsz, vagy lelépsz, esetleg hozzá teszed hogy "neked ukránok kellenek ennyiért, nem én"?

2021. szept. 29. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
SOHA. Az ilyen mindig nagyon bunkó viselkedés, értelmes ember nem tesz ilyet.
2021. szept. 29. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szó nélkül nem lépnék le soha, meg ilyen megjegyzéseket se tennék, mert az csak engem minősít. Én zártam már le hamar interjút, volt amikor azért, mert az interjúztató végig a telefonján pötyögött és kb. rám se nézett az interjú alatt, volt amikor azért, mert az első pár mondatban kiderült, hogy teljesen más pozícióról és bérről van szó mint amit a toborzóval beszéltünk telefonon, volt amikor azért, mert közölték, hogy a munkavégzés helye az otthonomtól 4 órára lett volna (nem derült ki korábban ez se). Az összesnél sikerült kulturáltan megoldani, személyeskedés, megjegyzések és ilyesmi nélkül.
2021. szept. 29. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az általad vázolt esetben ez nem jogos. Ilyenkor megvárod, amíg befejezi, és akkor mondod, hogy elnézést, én nem ilyen bérre gondoltam, és viszont látásra. Az ukrános szösszenet végtelenül primitív.

Ilyen lépésre valami nagyon extra esetben van bocsánat, amikor a interjúztató is döbbenetesen agresszív, bántó vagy tudomisén. Az, hogy kevés bért ajánl, az egyik sem.

2021. szept. 29. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha stresszinterjú van. Akkor kelek is fel, annyit egy állás sem ér, hogy ezt az ízléstelen tesztelgetést végigcsináljam. Egyszer volt ilyenben részem, az illető a családom kezdte el kritizálni meg a kinézetem. Felkeltem és köszönés nélkül távoztam azzal, hogy nőjenek fel.
2021. szept. 29. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nâlam a csalàdi élet teregetese. MIÉRT nincs gyerek.... akarok... Annyit mondtam neki volt harom vetelesem.Ha basni akar nincs kockázat.Felàlltam.
2021. szept. 29. 12:03
 6/9 Metionin ***** válasza:
92%
Igaz udvariasan, de felálltam amikor az interjúztató vergődni kezdett, hogy miért nincs gyerekem 27 évesen és hogy miért nem akarok szülni.
2021. szept. 29. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Max akkor ha sértő kérdéseket tesznek fel vagy egyenesen kritizálnak mint az előző válaszoknál,ott én is lehet beszólnék és kimennék rögtön.
2021. szept. 29. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Én nem vagyok nő, de ha bármi gyerek témát felvetnek nekem már ott sem vagyok
2021. szept. 29. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet már átéltem 1×:

Mentem egy helyre, ahol hosszú folyosó volt, és épp mondták, hogy "Neked úgyis nő kell...", majd betoppantam a helyre: ledöbbent mindenki, mondták, hogy pár perc, és hívnak állásinterjúra, addig várjak kint.

Én meg elmentem. (F)

2021. szept. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!