Nincs kedvem az állásinterjús feszengéshez. Most megyek. Javaslat tanács?
Annyira unom ahogy árgus szemekkel lesnek, oda kell figyelnem hogy mit hogyan mondok, nehogy elcsesszek egy apro mozdulatot sem, meg az a feszultség, ami mindezzel jár.
Szeretném oldottan érezni magam, mint pl amikor lemegy az ember a boltba kenyérért es ennyi.
Nem akarok karót nyelve sem dolgozni, hanem jo érzéssel oldottan.
Ezt hogy érjem el magamban?
Gondolj arra, hogy nem csak neked van szükségük a munkára, hanem nekik is nagy szükségük van rád. Ha felvesznek, akkor úgyis kollégák lesztek, beszélj velük úgy, mint egyenrangú kollégákkal. Ha nem vesznek fel, akkor úgyse találkozol velük többet, teljesen mindegy, hogy mit gondolnak rólad, hiszen idegenek.
Segíthet még, ha arra gondolsz, hogy higgadtan, magabiztosan jól is sikerülhet, de az izgulással eleve elrontod, tehát felesleges izgulni.
U köszi!
Már itt ülök várakozom, elkerte egy asszisztens a kabátomat meg ilyenek..
Nagyon "fess"hely :D
Öltözékem jo.
De valamiert cinege hangon köszöngetek meg beszélek es nem a normális hangomon:(
Még várakoznom kell es behívnak.
Ellátando feladatokat tudom.habar jobb lenne ha másik munkakörbe tennének be...
Ne nyomkodd a mobilod, lehet, hogy figyelik. Meg ha közben jön az interjúztató, akkor nagyon ciki lehet, ha nyomkodsz!
Hajrá! 🤞
Ez hülyeség, amit a többiek írnak. Vagy úgy születsz, hogy feszengesz ilyen helyzetekben, vagy nem. Én is parázok állásinterjúk előtt, de nemcsak az előtt, hanem dolgozatok előtt is, illetve bármely más "idegen" helyzetben előjön szorongásom.
De ez nem úgy megy, hogy csettintésre eldönti az ember, hogy innentől nem izgulok. Ez olyasmi, mint amikor fázik az ember - dideregsz, egy kis ideig el is tudod hitetni önmagaddal, hogy nem fázol, de utána visszajön a didergés újult erővel.
Végeztem.
Mindenki nyálas kedves volt(túlzottan)egyik jelentkező után jöttem én, azután hívták be a másikat is..
Azt mondták pedig nem vészes, mikor kerdeztem sokan pályaztak e.
Jeleztem hogy megnyíló pozíciokra is nyitott vagyok rugalmas tanulekony stb.
Végigbeszéltük az egeszet ezzel a nyálas stilussal, mindenkinek fél óraja van az elbeszélgetesre.
Holnap legkésőbb holnapután visszaszólnak hogy felvettek e vagy nem, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!