Csak én nem értek egyet a fényképes önéletrajzzal?
Pályakezdő vagyok és most szeretnék majd elhelyezkedni a diplomámmal.De kb minden álláshirdetésnél fényképes önéletrajzot kérnek,valaki még ki is emeli.Persze tudom,hogy általában pl hostess,recepciós álláshoz nézik a kinézetet,de azért az elég gáz,hogy már szinte mindenhol így van.Ez olyan mintha csak pofára menne az egész.És hiába jönnek itt a szimpátiával,mert azt úgyis csak egy személyes találkozón lehetne eldönteni.Egy fénykép nem árulja el,hogy dolgozom,terhelhető vagyok-e vagy kedves vagyok-e a kollégákkal.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt,mert nincs jó külsőm,sőt,átlagon nagyon aluli,emiatt napok óta az van bennem,hogy a kinézetem alapján úgyis elfognak utasítani,és semmit sem fog számítani a tudásom és a képesítésem.
Nagyon inkorrektnek érzem ezt.
Vagy csak én vagyok így ezzel? 23/N
Amúgy lehet itt véleményeken vitázni, attól még megy a kukába a fotó nélküli CV, ha fényképeset kértek. :D
Lehet makacskodni, max kevesebb helyre hívnak be.
Valójában nem kötelező egyáltalán, ha te komolyabb karriert, akarsz magadnak és fejlődni. Itt egy 5 perces videós beszélgetés többet számit, mert multiszenzorális élmény, de nem mindenki ügyszolgálatra keletkezik.
Aki vizuális szakemberként dolgozik az referencia mutatás van a Facebook max, de ott alapból van egy kialakult ügyfélköre és kapcsolati tőkéje. Azért ment eredetileg egyetemre alapból értelmesebbje. Egyben egy komolyabb pszichológus simán azt fogja tanácsolni, hogy ne nagyon használj közösségi médiát.
Sok munkahelyen csak vegetálnak az emberek, emiatt fotós önéletrajz kb előjele ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!