Hogy lehet megszokni a 2 műszakos munkarendet?
Szerintem a két műszak nem olyan rossz. Eltelik az a 8 óra délután ha közben dolgozol.
Nézd előnynek, hogy nem 3 műszak :)
Heti váltásban vannak a műszakok?
Attól függ hánykor végznél és mikor érnél haza.
Én már régen így dolgozok és semmi bajom vele viszont én 9-kor végzek. Előnye a du-os műszak ak az higy nem kell korán reggel kelnem, hazafelé nincs tömeg mert már késő van, kevesebb kávét iszok. Sokkal nyugodtabb vagyok a munkahelyemen is ha nem csak pár órát alszok. A bevásárlást még előtte letudom ha kell. Ha reggel megyek annak is megvan az előnye. Hiába nem tudom kialudni magam azért munka után több mindenre marad időm. Hazafelé fáradtan viszont nem mindig szeretem a forgalmas utat, vagy a tömeget.
De ha éjfélkor végeznek az nem lenne olyan jó mert úgyse tudnék elaludni egyből munka után, csak hajnalban. Na az felborítaná az alvási szokásaimat. De ha pl 9.15-10re otthon vagyok (attol függ higy mivel megyek haza vagy még utána megyek - e vásárolni) akkor ugyanúgy tudok aludni mintha bármelyik más nap lenne. Ja igen imádom az esti bevásárlást, nyugis minden, nem tolonganak a pénztáraknál se.
En ket munkahelyen dolgoztam valtott muszakban, az elozo helyemen nagyon unalmas volt a delutan es hosszu, de a mostanin sokszor nagyon hamar eltelik. En szeretem a delutani nyugalmat, kevesebben vagyunk, de a munka porgos, viszont nagyobb a csend, kevesebb a stressz.
Kozrejatszik az is, hogy a mostani helyemen ugy osztod el a szunetedet, ahogy akarod, tehat en kb 2-2,5 orankent kimegyek, ez jol tagolja a napot, 6-7 kozott szoktam kimenni az utolso elotti szunetemre, onnan mar csak 2 ora az utolso, mire onnan visszaerek pedig mar csak 1-1,5 ora van hatra a munkabol.
Igy nincsenek hosszabb, megszakitas nelkuli monoton idoszakok.
Egyszerűen nem lehet megszokni, ideiglenes munkám van egy gyárban...Van egy magyar nő, aki 10 éve itt van és minden héten szenved.
Mire megszokja a nappalt jön az éjszakás és ezzel itt mindenki így van.
4-es vagyok. Csak nekem éjszakai/esti műszak így szoktam meg....
Nappali itt: 5:30-tól 15:00-ig
Du.: 15:00-tól 01:00-ig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!