Diákmunkán egész óra előtt 5 perccel lelépek akkor kinéz a főnök? (Megvártam az időm.)
Ez a munkahelytől és a munka jellegétől függ, hogy probléma-e vagy sem.
Engem valószínűleg bosszantana, ha a háziorvosom hamarabb lépne le csak mert hamarabb beért a rendelőbe, műszakváltásoknál ugyancsak lehet gond, ügyfélszolgálaton az ügyfél panaszkodhat, ha nem éri el a céget, pedig az ügyfélfogadási időben még benne lenne. Ha a te munkád nem ilyen, egyrészt diákmelós vagy, másrészt, meg tudod ezt beszélni a főnökkel, ezt tudod tenni, ha látod, hogy valami nem oké, nem tudom, van-e beléptetőrendszer, ahol tudják ellenőrizni a munkaidőt.
Dolgoztam úgy iroda back officeban, hogy szigorúan kellett tartani a munkaidőt, mert nap végén pontosan zárták az épületet, ahol a cég irodát bérelt, nem lehetett késni.
Szerintem beszélj a főnökkel, hogy észrevetted, hogy gond van, és nem szeretnél problémát, menj elébe a problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!