Az miert vagy mitől van hogy minden óra előtt rettegek és félek hogy kifognak hívni a táblához vagy kihivnak feleltetni esetleg hangosan kell olvasnom az osztály elott? 16/L
Továbbra is azt mondom, hogy önbizalomhiány.
Én is így voltam.
Amíg más olvasott, addig jó volt, de mikor a tanár el kezdett azon gondolkozni hogy ki legyen a következő, már a torkomban dobogott a szívem és remegett a hangom ha megszólaltam.
Szépen tudtam olvasni, de mégis utáltam hangosan olvasni ahogy minden másfajta szereplést is.
Olyan nem tűnt még fel, hogy ha ideges vagy, akkor fölfelé nézel? Mellékhatásaként lemaradsz az emberek gesztusairól, visszajelzéseiről.
A teljes megoldás még nálam is hiányzik. (Ha valaki tudja, írhatja :D)
Annyi működik talán, hogy tényleg le kell szarni, mit gondolnak az emberek. Most ha gondol is valamit (mert gyanús hogy nem), attól hogy idegroncs vagy, semmi nem fog változni, csak magadat teszed tönkre.
Ilyesmi tanáccsal próbáltak engem ellátni:
- tükör előtt beszélj
Hülyén hangzik, de van benne valami. Főleg, hogy ha kipróbálni, baromira nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!