Ha 1. óra előtt 40 percen keresztül bent vagyok az iskola wc-jében, feltűnhet valakinek?
Elég sokan utálnak az iskolában, meg egy nyomorék senkinek néznek miután hibákat követtem el (ezt nem részletezném most), ezért nem szívesen mutatkozok előttük. Osztályteremben az osztálytársaim vannak, folyosókon sok ember, szóval az iskola wc-je az egyedüli hely, ahol nagyrészt egyedül lehetek (csak néha jön be 1. óra előtt 1-2 ember.
De ha én bent vagyok abban a helyiségben 40 percen keresztül, ott töltöm az időmet, bent sétálgatok és gondolkozok, vagy a wc-n ülve tanulok a fülkében, az feltűnhet valakinek? Aki belép, végülis nem tudhatja mikor jöttem be pontosan, annak ellenére hogy meglát bent.
Első óra előtt valóban nem nagyon járkálnak wc-re.
Aki meg épp bemegy nem tudja,hogy most te már 40 perce dekkolsz a klotyón.
Max ha mindig van 1-2 ember aki folyamatosan elmegy wc-re lehet nekik feltűnhet,de ha mindig más megy be akkor nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!