Egyetemi óra előtt nem olyan kellemetlen egyedül lenni?
Én is voltam több órán egyedül, nem annyira zavart, mindig pakolásztam, átnéztem a jegyzeteket hol tartunk, válaszoltam üzenetekre.
Szerintem nem tűnik fel másnak sem, hogy te egyedül vagy-e, szóval nem kell kellemetlenül érezned magad. :)
#3as vagyok, köszönöm a 0% a sok nyomitól :* Ördögtől való ötlet szóba állni másokkal, igaz? :D
Kérdező, minden társas kapcsolatot fel kell építeni. Kis small talkokkal kell kezdeni. Leülsz valaki mellé, megkérdezed, h "bocsi, nem tudod honnan kell letölteni.../te megvetted már a könyvet". Nem baj ha amúgy tudod választ, találj ki egy beszélgetés indító kérdést. Ha az illető nem is köszön legközelebb, az nem téged minősít, hanem őt, keres másik embert.
Idővel meg ugye "összeszoktok", látásból ismeritek egymást, még könnyebb odalépni, hogy "ti mennyit készültetek a demóra", stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!