Diákmunkán egész óra előtt 5 perccel lelépek akkor kinéz a főnök? (Megvártam az időm.)
Figyelt kérdés
6 órában vagyok, mindegy mikor érkezem. 8:50-re érkeztem és 14:55-kor leléptem. Mintha a főnök kicsit furcsán nézett volna, de így is ráhúztam 5 percet, csak ugye azt nem látta. Kérdezném, hogy mit illik ilyen esetben?2021. szept. 20. 10:08
1/15 anonim válasza:
Illik kivárni az utolsó pillanatot. Sőt, sok helyen azt várják, hogy akkor kezdj csak el összepakolni, öltözni stb.
2/15 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezel. Kivártam, sőt rá is húztam 5 percet.
2021. szept. 20. 10:23
3/15 anonim válasza:
Akkor xard le. Ha érdekli, nézze meg mikor jöttél be, mikor távoztál, aztán számolja ki.
4/15 anonim válasza:
De a munkaidőd 9-15 óra között van, nem? Ezt azt jelenti, hogy 9.00-kor már legyél ott, 15.00-kor még legyél ott.
Mivel percre pontosan nem lehet odaérni valahová, értelemszerűen előbb ér oda az ember. De ebből nem következik, hogy előbb is jöhet el. Vannak rugalmas helyek, ahol ezt tudomásul veszik, de az általános az, hogy megkövetelik, hogy ilyen esetben 15.00-ig ott legyél.
5/15 anonim válasza:
A főnök is úgy tudja, hogy rugalmasban dolgozol? Nem lehet, hogy szerinte 9-15-ig?
6/15 anonim válasza:
A 6 órás munkaidő azt jelenti, teszem azt 8:50kor érkezel, 9kor hozzá kezdesz a munkához, 15ig dolgozol es 15:01kor lephetsz le.
7/15 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a válaszok ugy látom. Most nem vagyok előrébb. Nincs meghatározva mikor érkezzek, csak az, hogy 6 órát legyek.
2021. szept. 20. 10:45
8/15 A kérdező kommentje:
6: Ahogy beérek nekikezdek a munkának 1 percen belül.
2021. szept. 20. 10:46
9/15 anonim válasza:
Mi lenne akkor ha normálisan, 9re mennél és 15:01kor lépnél le?
10/15 A kérdező kommentje:
9: Nem ez a kérdés. Dugófüggő.
2021. szept. 20. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!