Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni azért, amiért...

Mit lehet tenni azért, amiért minden nap megkapom a főnöktől, hogy miattam fognak meghalni a kollégáim, mert én nem vagyok beoltva?

Figyelt kérdés

Napi szinten folyamatosan csesztetnek azért, mert nem vagyok beoltva, minden nap elmondják, hogy megfogok halni, vagy én fogok megölni valakit azzal, hogy hordozom a vírust.

Tegnap pl miután visszaért a harmadik oltásáról az egyik kollégám, akkor kijelentette, hogy ő nem fog olyannal dolgozni, aki nincsen beoltva.

Már nagyon idegesítő az egész, a munkakör, meg a fizetés nagyon jó, és ameddig nem volt ez a vakcinás dolog, addig a hangulat is nagyon jó volt, viszont már nagyon unom nap mint nap hallgatni ezt.

2021. szept. 17. 13:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
14%
Akárhogy is, a természetnek jobb, ha minél kevesebb ember van a Földön, szóval hajrá, legyetek zöldek!
2021. szept. 17. 13:35
 22/34 anonim ***** válasza:
97%

A magyar egészségügy évek óta labilis lábakon áll, akinek ez a covid alatt tűnt fel, az előtte gondolom, semmi miatt nem kellett, hogy magánorvoshoz menjen, mert államiban nem kapott volna időben ellátást, vagy nem olyan volt a felszereltség. Én ezt már covid előtt tapasztaltam, szóval ez nem újdonság.

Ja, a dohányzás nem vírus, de aki nem dohányzik, az is rákos lehet a dohányzók miatt, az alkoholisták válhatnak veszélyesen agresszívvé...

2021. szept. 17. 13:36
 23/34 anonim ***** válasza:
13%
#24, tehát az eddig is gyengélkedő egészségügyet nyugodtan terheljük tovább? vagy rosszul értem?
2021. szept. 17. 13:40
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Ez a kép mindent elmond a mostani világ helyzetéről:

[link]

Gondolom egyikőtöknek se tűnt még fel az Oszd meg és uralkodj! elve. Most mit is csinálunk itt jelenleg? Egymásnak esünk, oltott vs. oltatlan. Az oltott szidja az oltatlant.

A tömegből van több és ha a tömeg összefogna, akkor ki lehetne űzni azt a maréknyi jelenleg nagyhatalmon lévő embert. De a legtöbb ember a tömegben gyáva és agyilag sötét.

2021. szept. 17. 13:43
 25/34 anonim ***** válasza:
81%

25-ös, én azt kifogásoltam, hogy miért csak az oltatlanok vállalják, hogy ne kapjanak ellátást, aki más, egészségügyet terhelő káros életmódot folytat, az miért maradhat a rendszerben? Akkor zárják már ki őket is, régebb óta terhelik az ellátást, mint a covid oltást nem vállalók.

Tudod, mi a probléma, hogy a TB-t viszont mindenkitől vonják, aki legális bért kap, így jogosult az ellátásra is.

2021. szept. 17. 13:45
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
26 !!! Pontosan. Nagyon durva olvasni ezeket az indulatokat, meg hogy nem kár az oltatlanokért meg ilyenek. Mi lenne ha összefognánk széthúzás helyett?
2021. szept. 17. 13:45
 27/34 anonim ***** válasza:
7%
26-os, nem csak az oltottak piszkálják az oltatlanokat, hanem fordítva is megy a keménykedés. Én kaptam oltást, nem érdekel, hogy más kapott-e, a mi munkahelyünkön ez normálisan van kezelve, a kérdező vagy a szokásos provokátor, aki sose elégedett a munkahelyével, vagy szar helyen dolgozik.
2021. szept. 17. 13:47
 28/34 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam volna, hogy eljutunk a 2020 márciusi "mindenki szeret mindenkit, közös erővel és összfogással legyőzzük a vírust" állapotból odáig, hogy valaki azt akarja mondani a másik embernek, hogy ne kapjon ellátást, ha nem oltatja be magát 😃😃

Nem tudom honnan jön ez az agresszió, nekem teljesen mindegy, hogy ki van beoltva, és ki nincsen, miért akarjátok ennyire megmondani a másik embernek, hogy mit csináljon?

Gondolom, hogy nem azért mert annyira agódtok értünk oltatlanokért, mert az túl jóindulatu lenne az olyanoktól, akik elvennék az ellátást másiktól, de akkor mi a nagy csesztetés oka?

2021. szept. 17. 13:50
 29/34 anonim ***** válasza:
71%

Én elmennék táppénzre és beadnám a felmondásom. Szórakozzon az apja fa szával az ilyen.

Mi az oka? Az, hogy az emberek ostobák. Csak ennyi az oka.

2021. szept. 17. 13:53
 30/34 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, én oltottként nem szidtam az oltatlanokat, miért vagyok lepontozva? A munkahelyedről mondtam véleményt, hogy rossz helyen vagy, ami valószínűleg igaz is. Miért nem mész olyan helyre dolgozni, ahol ez senkit nem érdekel? Mi is vettünk fel oltatlan kollégát, nem fontos szempont az oltás a jelentkezőknél, a szakmai tudás a fontos.
2021. szept. 17. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!