Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni azért, amiért...

Mit lehet tenni azért, amiért minden nap megkapom a főnöktől, hogy miattam fognak meghalni a kollégáim, mert én nem vagyok beoltva?

Figyelt kérdés

Napi szinten folyamatosan csesztetnek azért, mert nem vagyok beoltva, minden nap elmondják, hogy megfogok halni, vagy én fogok megölni valakit azzal, hogy hordozom a vírust.

Tegnap pl miután visszaért a harmadik oltásáról az egyik kollégám, akkor kijelentette, hogy ő nem fog olyannal dolgozni, aki nincsen beoltva.

Már nagyon idegesítő az egész, a munkakör, meg a fizetés nagyon jó, és ameddig nem volt ez a vakcinás dolog, addig a hangulat is nagyon jó volt, viszont már nagyon unom nap mint nap hallgatni ezt.

2021. szept. 17. 13:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, vedd észre, hogy szar helyen dolgozol, ha ez nem egy olyan munkahely, ahol kötelező vagy valamiért erősen ajánlott az oltás (bolt, személyes oktatás, bölcsi, ovi, nagy forgalmú személyes ügyfélszolgálat). Amúgy meg minden jel arra mutat, hogy az újabb variánsok inkább gyengülni fognak, és ha velünk is marad, kevésbé lesz veszélyes. Az én munkahelyemen nem elvárás az oltás, nem dolgozunk olyan ágazatban, ahol fontos, a főnökök/cégtulajdonosi csoport felől nincs elvárás, és a kollégák is normálisan elfogadják egymás döntését ezzel kapcsolatban, senkit nem szívat senki sem azért, mert oltott, sem azért, mert nem oltott, ennél van fontosabb dolgunk is, és jobb beszélgetőstémák is. A home office kapcsán hozott vezetői döntések nagyobb konfliktusokat okoztak.
2021. szept. 17. 13:22
 12/34 anonim ***** válasza:
43%
Én nem oltattam és meg sem éreztem a vírust....voltam már lélegeztetőgépen is(nem kovid miatt) és nem maradtam ott. Nem kell mindent elhinni a TV-nek :)
2021. szept. 17. 13:24
 13/34 anonim ***** válasza:
34%
Úgy kellene, hogy aki nem oltatja be magát, az hősiesen aláír egy papírt, hogy lemond a kórházi kezelésről, így lenne tisztességes. Hogy ne terhelje túl az ápolókat, orvosokat, ha már ilyen csodás az immunrendszere.
2021. szept. 17. 13:25
 14/34 anonim ***** válasza:
56%

Akkor magyarazd el az eszkombajn főnöködnek hogy az oltas csak a tünetek ellen van, attol még ugyanugy lehet egy oltott is hordozó es fertozhet másokat.

Kerdezd meg tőle hogy szerinte egy oltott személy hogy tud ujbol covidos lenni...

2021. szept. 17. 13:25
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
Nekem van olyan kollégám, akit nagyon megkínzott a covid, hónapokig nem mehetett még boltba sem, annyira nem volt jól, és még mindig van utóhatása, ettől függetlenül az oltásról mindenki maga dönt, ha nem olyan ágazatban dolgozik, ahol nem dönthet, és normális munkahelyen ezt nem róják fel a dolgozónak.
2021. szept. 17. 13:26
 16/34 anonim ***** válasza:
66%
"Úgy kellene, hogy aki nem oltatja be magát, az hősiesen aláír egy papírt, hogy lemond a kórházi kezelésről," - én oltott vagyok, de egy ilyet légyszíves a dohányzókkal, alkoholistákkal és az egészségtelen életmód miatt elhízottakkal is írass már alá, mert ők is úgy foglalják a rendszert, hogy tehetnek a betegségükről.
2021. szept. 17. 13:27
 17/34 anonim ***** válasza:
59%
#19 New flash, asshole ezek közül egyik sem egy olyan vírus, amit el lehet kapnimástól :D
2021. szept. 17. 13:30
 18/34 anonim ***** válasza:
42%
#19 részben jó az érvelésed! részben meg arról jönnek a hírek, hogy a külön covid osztályokat hoznak létre, máshonnan vonják el az orvosokat, tehát ez nagyobb problémának tűnik.
2021. szept. 17. 13:30
 19/34 anonim ***** válasza:
15%
de annyiban igazad van, hogy a főnök valszeg tehetetlennek érzi magát a járvány ellen, és téged hibáztat, részben jogosan, kisebb részben nem jogosan.
2021. szept. 17. 13:34
 20/34 anonim ***** válasza:
33%

Influenzaszezon egy évben 2-szer van. Most hirtelen az is eltűnt. Akinek olyan sz..r az immunrendszere az eddigi is padlót fogott egy évben kétszer, aki eddig is egészséges maradt, az ezután is az marad, mivel ez az igen veszélyes vírus csupán influenzaszerű tüneteket produkál, többet azoknak, akik hipochonderré váltak és mindent, feltétel nélkül elhittek, amit a mainstream média mondott.

2021. szept. 17. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!