Férfias szakmában nőként érvényesülni?
Én pl raktárvezetőként dolgozok egyedüli nőként egy nagy logisztikai vállalatnál, van 12 férfi beosztottam. Plusz sofőrök, stb szinte mindenki férfi. Én nem érzem gáznak.
Általában változó hogy állnak hozzám. Van akin látom hogy tetszik nekik hogy fiatal nőként megyek és pl beszelek nekik egy konténerpakolásról, de van olyan is néha, aki nem akar elsöre komolyan venni.
Én szeretek férfiakkal dolgozni.
27N
Pár éve jelentkezett a céghez egy kiscsaj csőlézerre. Furcsáltam a legelején meg elnmondtam neki milyen ez a munkakör de érdekelte és mivel volt egy minimális cnc-s gyakorlata így mondtam neki tegyünk egy próba hetet. Megtanulta nagyon hamar és nagyon ügyesen. Jelentkezett egy tapasztalt ismerős közben akivel pár éve együtt cnc-ztem így felvettem a kis csaj helyére.
Story vége.
Na jó azért nem :) Mivel volt valami okj-s "cadcam" képzése így volt egy minimális tervezés és programozási tapasztalata. És mivel a lézer azért egy fizikai meló beraktam magam mellé az irodába és tanítgattam. Azóta rá merek bízni bármilyen tervezést. Egyik legjobb emberem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!