Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt az eddigi legrosszabb...

Mi volt az eddigi legrosszabb munkahelyi élményed?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kutyakaja gyárban, szalagmunka, egész álló nap a szalagot kellett pakolni, főnöknő úgy beszélt velünk, mintha fogyik lennénk, 4 napig bírtam, felmondtam. Meg még volt pár, de ez a legemlékezetesebben sz ar.
2021. szept. 8. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy veszprémi multi raktárában volt. Ismerősöm vitt oda, hogy majd milyen jó raktári munka lesz, alkatrészeket kellett átpakolni kartondobozokból műanyag ládákba. Volt ott egy targoncás akinek nem voltam szimpatikus és ő sem nekem és direkt azon volt, hogy minél több palettát átpakoltasson velem. Meg egy másik kisebbségi munkatársam akinek szintén az lett volna a feladata, mint nekem, de ő munka helyett csavargott a raktárban, targoncákat nézegette, targoncásokkal beszélgetett míg én dolgoztam. Ismerősöm nem állt ki utána mellettem a főnöknél sem és a targoncásnál sem. Ennek az lett az eredménye, hogy jó nagy vita kerekedett köztem és e között a szemét targoncás között. A kemény munka miatt - mivel december volt - kint megfáztam, tüdőgyulladást hordtam ki lábon valószínűleg. Karácsony előtti utolsó munkanapok valamelyikén már megkezdtem a munkát, mikor a HR közölte megszűnt a munkaszerződésem. Senki nem szólt volna persze előtte telefonon, hogy ne menjek már be aznapra. Mivel a cégnél volt év végi karácsonyi bónusz és a munkaviszony megszűnése ellenére még jogosult voltam rá (8000 Ft Erzsébet utalvány) a főnök nem akarta kifizetni így vele is hadakozhattam. Végül kifizették ami járt, de haraggal jöttem el onnan. Ekkor fogadtam meg, hogy ismerős által ajánlott munkahelyre soha nem fogok menni.
2021. szept. 9. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Bp.9.ker.,kozmetikai cég, csomagolóüzem.Régi dolgozók tüntetőleg nem szóltak az újakhoz.Öltözőszekrény nem volt,mind be volt telve,ebédlőben a régieknek kijelölt helyük volt,újaknak semmi,menj ki a dohányzóba enni,ahol téglákon ülhetsz,azok vannak kirakva pad helyett.

Főnök egy fiatal fószer,megjátszós,bunkó.

1 hónapig bírtam,bár nekem a vegyszerallergia tett be igazán,de a színvonal is kritikán aluli volt...

2021. szept. 13. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!