Mi volt az eddigi legrosszabb munkahelyi élményed?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 23:22
11/13 anonim válasza:
Kutyakaja gyárban, szalagmunka, egész álló nap a szalagot kellett pakolni, főnöknő úgy beszélt velünk, mintha fogyik lennénk, 4 napig bírtam, felmondtam. Meg még volt pár, de ez a legemlékezetesebben sz ar.
12/13 anonim válasza:
Egy veszprémi multi raktárában volt. Ismerősöm vitt oda, hogy majd milyen jó raktári munka lesz, alkatrészeket kellett átpakolni kartondobozokból műanyag ládákba. Volt ott egy targoncás akinek nem voltam szimpatikus és ő sem nekem és direkt azon volt, hogy minél több palettát átpakoltasson velem. Meg egy másik kisebbségi munkatársam akinek szintén az lett volna a feladata, mint nekem, de ő munka helyett csavargott a raktárban, targoncákat nézegette, targoncásokkal beszélgetett míg én dolgoztam. Ismerősöm nem állt ki utána mellettem a főnöknél sem és a targoncásnál sem. Ennek az lett az eredménye, hogy jó nagy vita kerekedett köztem és e között a szemét targoncás között. A kemény munka miatt - mivel december volt - kint megfáztam, tüdőgyulladást hordtam ki lábon valószínűleg. Karácsony előtti utolsó munkanapok valamelyikén már megkezdtem a munkát, mikor a HR közölte megszűnt a munkaszerződésem. Senki nem szólt volna persze előtte telefonon, hogy ne menjek már be aznapra. Mivel a cégnél volt év végi karácsonyi bónusz és a munkaviszony megszűnése ellenére még jogosult voltam rá (8000 Ft Erzsébet utalvány) a főnök nem akarta kifizetni így vele is hadakozhattam. Végül kifizették ami járt, de haraggal jöttem el onnan. Ekkor fogadtam meg, hogy ismerős által ajánlott munkahelyre soha nem fogok menni.
13/13 anonim válasza:
Bp.9.ker.,kozmetikai cég, csomagolóüzem.Régi dolgozók tüntetőleg nem szóltak az újakhoz.Öltözőszekrény nem volt,mind be volt telve,ebédlőben a régieknek kijelölt helyük volt,újaknak semmi,menj ki a dohányzóba enni,ahol téglákon ülhetsz,azok vannak kirakva pad helyett.
Főnök egy fiatal fószer,megjátszós,bunkó.
1 hónapig bírtam,bár nekem a vegyszerallergia tett be igazán,de a színvonal is kritikán aluli volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!