Volt olyan a pályafutásotokban, hogy nem tudtátok merre tovább? Mit tettetek? (pálya váltás, vagy nem? Jó vagyok, vagy nem?)
Volt. Az első alkalommal úgy fejeztem be a diplomám, hogy tudtam, hogy soha nem fogok a szakmában dolgozni. Egy ideig más területen dolgoztam, amit részben szerettem, de a munkaköröm dögunalmas volt. Nagyon sokat kereshettem volna azzal a tapasztalati szinttel már (qa engineer pozi), végül területet váltottam és vállaltam, hogy újra a nulláról kezdem, gyakornoki bérrel (fejlesztőként).
Sokszor éreztem magam alkalmatlannak is a tanulmányaim során is meg a munkám során is, de amiatt meg sem fordult a fejemben, hogy elmondjak valamiről, amiben alapvetően jól érzem magam.
Jelenleg egy ilyen helyzetben vagyok.
Van egy alapbetegségem, ami miatt korlátozottak a lehetőségeim. Nemrég kaptam 2 lehetőséget, ami a mostani feladatomnál sokkal jobb lett volna, fejlődési lehetőséget is takart, de nem vállalhattam be. Így maradok jelenleg annál, ami rossz, már nem szeretem végezni, de biztos.
Ősztől egy képzésre fogok járni, abban (is) reménykedem, hogy lesz benne változtatási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!