Éreztél már így ?
2 évig voltam egy munkahelyen volt pár előnye is pl 1 műszak volt, szabad hétvégéd
És a társaság,ennyire jó társaságom sose volt
se óvodában,se iskolában,
az előző munkalyhelyeimen sem
Hátránya,hogy 110e dolgoztál
Nos én 3 hónapja máshol dolgozok,de a mai nagyon visszahúz a szívem a többiekhez,sajnos megvan mindenkinek a saját gondja baja,élete,senki nem ér rá munka után délután, hogy na üljünk össze egy pizzára.
Felszoktuk egymást hívni telefonon,kb minden másnap, de az nem ugyan az.
Van,hogy kérdezik mikor jössz meglátogatni minket,
kb havi 2x benézek mindig műszak vége előtt 15 perccel aztán utánna
megvárjuk együtt amíg jön nekik a busz, addig jókat beszélgetünk.
Mostani helyemen 3 hónapja itt vagyok, pont az ellenkezője mindennek,a fizetés nagyok jó 250 nettó,de a többi egy kín szenvedés.
2 műszak van, a délutános műszak egy pokol a hétfő,kedd,szerda az olyan,hogy 22 helyett éjfélkor vagy éjjel 1 végzel,de ez minden délutános műszakban ez megy, ja és nem kérdezik meg ki az aki tudna maradni,nem
22 órakor szólnak,hogy ebből éjjel 1 lesz.
Kezd rámenni ez a párkapcsolatomra is,hogy kb csütörtökön tudunk normálisan együtt lenni.
Sokat agyaltam ezen,hogy figyi 22 órakor lejárt a munkaidôm és kilépek az ajtón,
őrültek háza a délután.
A társaság nagyon ellentéte,
próbáltam ismerkedni beszélgetni, érdeklődni a másik felelől,ki hogy van meséljen magáról egy kicsit,de nem valami nyitottak, inkább ez a kibeszélés fújás megy a másikra.
Most újra van felvétel a régi helyre,próbálják mondani
gyere vissza, gyere vissza,
én nagyon mennék nagyon vissza húz a szívem,de az eszem tudja, hogy most jól keresel dehogy mész te vissza.
Tudom,hogy az ember dolgozni jár be,de most jöttem rá,hogy hosszútávon mennyire fontos is a társaság,hogy kibírd valahogy azt a 8-10 órat amíg ott vagy.
Párom azt mondja,hogy ezt rám bízza,nem szól bele mert anyagilag ő jól keres
szóval nem szorulunk rá a pénzre,de én nem akarok tőle függni újra,mert abban a 2 évben amíg 110 kerestem folyton a párom segített.
Most végre nekem is van egy normálisabb keresetem
Más is érzett már így,
Hogyan próbáltál túljutni ezeken a nehézségeken.
Mi segített
Milyen 2 beszélsz
7-15 volt munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!