Unalmasnak érzem magam, te éreztél már hasonlót?
Figyelt kérdés
Nem találom elég érdekesnek a gondolataim, úgy érzem nem tudok annyira kreatív lenni, hogy önmagam lenyűgözzem. Éreztél hasonlót?2021. jún. 12. 22:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
37 szavazat
1/8 anonim válasza:
Egy kis csilozofia van nálad benyöggve.
2/8 anonim válasza:
Nem, én nagyon érdekes vagyok magam számára. Másoknak is.
3/8 anonim válasza:
Fura. Én mindig másokat találok kib.szott unalmasnak.
4/8 anonim válasza:
Én magamat nem gondolom unalmasnak, főleg amikor magammal beszélgetek, és valami k*rva nagy hülyeséget mondok. Másokat viszont unalmasnak tartok.
5/8 anonim válasza:
Ha be vagyok tépve kifejezetten szórakosztató vagyok,amúgy meg annyira nem érdekel mennyire vagyok unalmas...te is szard le.
6/8 anonim válasza:
#5 egyszer betéphetnénk együtt is uram (#4-es vagyok)
7/8 anonim válasza:
kicsi a világ...lehet összefutunk:D vendégem vagy egy cigire.
8/8 anonim válasza:
Én úgy önmagam nem igazán tartom unalmasnak, másoknak viszont szerintem annak tűnök, úgyhogy a kezdeti érdeklődést gyorsan felváltja az érdektelenség irántam mások részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!