Mit tegyek, ha mindenki unalmasnak tart?
Nem mondják ki konkrétan, de látom az ismerőseimen, hogy nem érdeklem őket. Ha beszélek, simán belepofáznak a mondatom közepébe, vagy csak úgy otthagynak, mintha addig nem is hozzájuk beszéltem volna..Pedig szerinte nem beszélek sokat, sőt, máskor az a baja mindenkinek, hogy úgy kell kb. harapófogóval kihúzni belőlem a dolgokat. Ehhez képest amikor lenne mit mondanom, így viselkednek velem..
Akik a "haverjaim", azok is csak akkor állnak velem szóba, amikor más nincs ott, akivel jóban vannak.
Mit csinálhatnék? 20L
Bunkó ismerőseid vannak esetleg túlzottan visszahúzódó vagy, ezèrt nem annyira vesznek èszre. De ezt egyrészt lehet gyakorolni, màsrèszt megtalàlni azt a tàrsasàgot, ahol figyelnek ràd:)
24
Szerintem is rossz társaságban mozogsz.
Mellesleg,én úgy gondolom,hogy akkor is végighallgatom a másik embert,ha nem is annyira érdekfeszítő amit mond,de mégis megtisztelem ennyivel,mert nem vagyok bunkó.
Igen, keress más társaságot!
Gimiben engem is leszartak, egyetemen meg rengeteg haverom van, pedig ugyanaz az ember vagyok, csak a többiek másképp állnak hozzám.
Pont ezért kellene más emberekkel megismerkedned;olyanokkal,akik többre becsülnek.
Amúgy milyen témákról szeretsz beszélgetni másokkal?Mik érdekelnek téged?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!