Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenki egyből kiszúrja hogy...

Mindenki egyből kiszúrja hogy félénk vagyok, hogy lehetne ezt eltitkolni?

Figyelt kérdés
És persze ki is használják. Ez egy alapvető jellembeli tulajdonságom, mondhatni a részem. De elegem van, sőt utálom már h egy perc alatt kiderül. Jöhetnek az ötletek ezerrel!
2018. okt. 3. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem titkolni kell, hanem magabiztosságot szerezni. Nem elfogadni, hogy félénk vagyok, és úgy is maradok. Mitől félsz? Az emberek nem ártanak neked, simán lehet természetes módon beszélni velük, ugyanolyan emberek, mint te, semmivel se többek.
2018. okt. 3. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért vagy félénk, ha ezt tudod akkor ezen változtass! Ha szeretnél dumálni akkor írj nyugodtan.
2018. okt. 3. 13:57
 3/7 anonim válasza:
Magabiztossággal.
2018. okt. 3. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát hangszínből,testbeszédből 1 másodperc elég leszűrni ki félénk. Lehet titkolni 1-2 szituációban,hogy odafigyelsz ezekre, de hoszútávon lehetetlen.Ami megoldás hogy,magabiztosságot szerzel.
2018. okt. 3. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Kérdezték többen is hogy mitől félek konkrétan. Félek a veszekedéstől, attól hogy megvernek. Gyakran vagyok munkahelyi szállásokon, mert a mi környékünkön nincs munka. Többnyire mindenkivel kijövök, de félek hogy egy agresszív, nagyszájú asszonyhoz tesznek, főleg ha ráadásul hülye is.

Eleve kerülök mindent ami veszekedéshez vezethet, nagyon-nagyon ritka, ha már én odáig jutok, hogy veszekedek. És utálok is veszekedni. Csak ha már nagyon muszáj.

2018. okt. 11. 13:37
 6/7 A kérdező kommentje:
32 N
2018. okt. 11. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is besokalltam ettől az egésztől,konkrétan egy kiabálós káromkodós bunkó lettem ha valami nem tetszik vagy felidegesít.De nem érdekel,inkább féljenek tőlem,tiszteljenek,(ez az egyik vágyam)minthogy gyengének tűnjek,mert az nem ad biztonságérzetet.
2019. ápr. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!