Mindenki szokott ilyet érezni esküvők/csúnya menyák láttán?
Én inkább azt az embert sajnálom, akinek a "menyák" szót használó ember jut, mert a szépség mindenkinek más/koronként változó/irrelváns egy boldog házassághoz, de az ostobaság nagyban befolyásolja azt.
Mint az a felszínesség, hogy azt képzeljük, az idegenk által szépnek gondolás bármit is jelent.
Egyszerűen nevetséges még a kérdés feltevése is.
Szomszéd lány megy férjhez decemberben. 120 kiló, pánt és hát nélküli ruha, a háta csak néhány szalag. Mint egy kötözött sonka... Büszkén mutogatja a zenét, amit választott, borzalom. Egy esküvő nem buli, annak ott a lakodalom.
De sürgős neki, mert 28 éves és minden barátnő férjhez ment.
"szegény srác" hát ő szedte fel a nőt hát most ne az esküvőn legyen szép nője hanem mindig. Ha elvette feleségül nyilván tetszik neki az a nő.
Ettől függetlenül én is tök sokszor látom mikor egy tök átlagos férfi mellett olyan nő van aki hááát inkább nem is részletezem. A szerelem vak :D
Gondolom szerinted a szép azt jelenti, hogy 5 kiló vakolat, póthaj, stb..
Rosszul gondolod. Azt jelenti, hogy legtöbben életükben először adnak ki nagyobb összeget egy jól szabott, rájuk igazított, jó anyagú ruhára, először bízzák szakemberre a külsejüket az otthoni, silány vackokkal való bohókodás helyett, hogy egyetlen egyszer látszik rajtuk, hogy tisztában vannak vele, mennyire gyönyörűek lettek. Meg vannak ezek a zsák krumplinak kinéző lányok, velük nem tudom, mi történt. Nem értem, hogy neked a szépséghez hogy jön a póthaj, meg a többi, amit említettél. Gondolom sehogy, csak valamiért sértve érzed magad és vagdalkozni akartál.
Dehogy mindig :)
És a nagydarab menyasszony is lehet szép. Hát mondjuk 100 kiló alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!