Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenki szokott ilyet érezni...

Mindenki szokott ilyet érezni esküvők/csúnya menyák láttán?

Figyelt kérdés
Mikor jön a pár, és a menyasszony úgy néz ki, mint egy zsák krumpli fellobogózva.. akkor engem mindig elkap a sajnálat, hogy szegény fiúnak csak ez jutott. Úgy értem tudom, hogy önként veszi el, meg nyilván cuki a csaj, millió jó tulajdonsága van, de hogy az a fiú egyetlen napra sem kaphatott szép lányt, mert a legtöbb nő legalább az esküvőjén tényleg szép. És úgy fáj látni, mikor csúnya a menyasszony. Ezt más is érezte már valaha, vagy csak az én dilim?
2018. szept. 2. 15:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Igen, csak a tiéd. Ostoba, szexista, éretlen, irreleváns.
2018. szept. 2. 15:38
 2/19 anonim ***** válasza:
30%
Én inkább örülök neki, hogy nem kellek egy lánynak se, olyan prasnya vagyok, hogy ezt megúszom, nem kell házasságban élnem életfogytiglan, pláne ha a feleségem is hót rusnya.
2018. szept. 2. 15:38
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább azt az embert sajnálom, akinek a "menyák" szót használó ember jut, mert a szépség mindenkinek más/koronként változó/irrelváns egy boldog házassághoz, de az ostobaság nagyban befolyásolja azt.

Mint az a felszínesség, hogy azt képzeljük, az idegenk által szépnek gondolás bármit is jelent.

Egyszerűen nevetséges még a kérdés feltevése is.

2018. szept. 2. 15:46
 4/19 anonim ***** válasza:
47%

Szomszéd lány megy férjhez decemberben. 120 kiló, pánt és hát nélküli ruha, a háta csak néhány szalag. Mint egy kötözött sonka... Büszkén mutogatja a zenét, amit választott, borzalom. Egy esküvő nem buli, annak ott a lakodalom.

De sürgős neki, mert 28 éves és minden barátnő férjhez ment.

2018. szept. 2. 15:50
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

"szegény srác" hát ő szedte fel a nőt hát most ne az esküvőn legyen szép nője hanem mindig. Ha elvette feleségül nyilván tetszik neki az a nő.

Ettől függetlenül én is tök sokszor látom mikor egy tök átlagos férfi mellett olyan nő van aki hááát inkább nem is részletezem. A szerelem vak :D

2018. szept. 2. 15:51
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom szerinted a szép azt jelenti, hogy 5 kiló vakolat, póthaj, stb..Nem mindenki akar az esküvője napján úgy kinézni, mint egy bratz baba.
2018. szept. 2. 15:51
 7/19 A kérdező kommentje:

Gondolom szerinted a szép azt jelenti, hogy 5 kiló vakolat, póthaj, stb..

Rosszul gondolod. Azt jelenti, hogy legtöbben életükben először adnak ki nagyobb összeget egy jól szabott, rájuk igazított, jó anyagú ruhára, először bízzák szakemberre a külsejüket az otthoni, silány vackokkal való bohókodás helyett, hogy egyetlen egyszer látszik rajtuk, hogy tisztában vannak vele, mennyire gyönyörűek lettek. Meg vannak ezek a zsák krumplinak kinéző lányok, velük nem tudom, mi történt. Nem értem, hogy neked a szépséghez hogy jön a póthaj, meg a többi, amit említettél. Gondolom sehogy, csak valamiért sértve érzed magad és vagdalkozni akartál.

2018. szept. 2. 16:09
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
Nekem az tűnt fel hogy mindig hájas a menyasszony amolyan begyes farosak. Szoval ez kell a magyar férfiaknak
2018. szept. 2. 16:19
 9/19 A kérdező kommentje:

Dehogy mindig :)

És a nagydarab menyasszony is lehet szép. Hát mondjuk 100 kiló alatt.

2018. szept. 2. 16:21
 10/19 anonim ***** válasza:
41%
Én már csak azért se választanék elhízott nőt, mert ha gyerek lesz, még jobban elhízik. Meg egyébként is, mekkora igénytelenség már 30-40 plusz kilókkal élni? Legtöbb esetben csak lustaság,akarathiány,kényelmes életmód kérdése. Azt meg ne mondja senki, hogy a szex ugyanolyan egy 85 kilóssal és egy 55 kilóssal.
2018. szept. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!