Miért tartunk unalmasnak egy témàt, amit màst érdekel?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam h én nem találom érdekfeszítőnek a gyilkosságot, vagy a detektív regényeket és ehez hasonlókat.
Holott vhol megvan a szépsége és van is pár olyan könyv amit el szeretnék olvasni a tanulsága miatt, de olyan a témàja ami unalmas számomra.
Vagy lehet az egy sorozat vagy anime is.
2020. dec. 5. 20:57
2/4 anonim válasza:
Azért találod unalmasnak a témát mert az érdeklődési kőrödbe nem tartózik.Lehet,csak mondom lehet,téged nagyon érdekel a bálnák élete más azt mondja rá,ki a fenét érdekli ez az unalmas vacak.Igen,mert nem érdekli.Szerencsére nem vagyunk egyformák,szerencsére mert az élet nagyon unalmas lenne.Mindenkinek más az intenditása és ebből fakad az érdeklődési kőre.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 igen persze azért annyit tudok h mindenki más és nem lehetünk egyformák.
De én inkább a pszichológiai háttére lennék kíváncsi.
2020. dec. 5. 21:47
4/4 anonim válasza:
Van, hogy hasonló/azonos érdeklődési körű emberbe akad az ember, de ez ritka. Ugyanakkor, ha jól adja elő magát az ember egy adott témával kapcsolatban, akkor lehet, hogy felkelti a másik fél érdeklődési körét is, így már érdekelni foghatja.
Sokminden a kommunikáción múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!