Nem tartjátok unalmasnak az instagram posztokat?
Nem, mert én nem celebeket, hanem művészeket követek, akik az alkotásaikat posztolják, nem a h.lye nyaralásukat/szponzorációikat.
(Félreértés ne essék, nyilván itt is előfordulnak szponzorált tartalmak, de nem 99%-uk az, mint pl. a beauty vloggereknél és társaik.)
Én szinte csak fotózással/természettel foglalkozó oldalakat követek, nem nagyon találkozom ilyesmivel.
Akinek nem érdekelnek a posztjai, azt egyszerűen kövesd ki. Ha majd mindenki így tesz és a kedves posztolónak megcsappan a követőszáma, ő is rájön majd, hogy unalmas a 'munkássága'
Szerintem az összes közösségi oldal/felület egy nagy felesleges fos.
Ezek miatt nem tudnak már az emberek normàlisan élni. A szarásról is kell egy selfie, nehogy lemaradjanak róla a többiek. Minden cselekvést ez határoz meg. A like-tól boldogok, addig a pár másodpercig...
A kedvencem, amikor a gyerekéről posztol valaki valamit, hogy " jaj úgy örülök, hogy engem vàlasztottál az anyukádnak, kimondhatatlanul szeretnek.."
Akkor talán tedd le a telefont és mondd el neki rendesen, a like gyűjtés és magamutogatás helyett.
A reklámok meg ... manapság egy új szakma lett az "instagram modell" ... A lehető legdrágább dolgot promótálja, mintha az átlag magyar ember megtudná venni azt..
A kislányok azt hiszik, csak akkor szépek, ha úgy néznek ki, mint a halálra vakolt csajok..
Annyira elkorcsosult ez a világ. Nem unalmasnak tartom ezt az egészet, hanem inkább szánalmasnak.
Nekem is vannak ilyen unalmas instaismerőseim. Régen kikövettem őket, de manapság már elég csak némítani.
És így csak azokat látom, akik tényleg érdekelnek engem 😊
Ismerőst nagyon nem is követek. Inkább csatornákat (foci, f1), csoportokat (természetfotó, meme-ek), hírességeket (versenyzők, focisták). Engem ezek érdekelnek, és nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!