Vajon mivel foglalkozhatnak azok, akiket délelőtt látok? Éreztél már így?
En szabadnapomon javareszt nyugdijast, utcasepröket, rokkantakat làtok, babàs anyukàkat, stb
Kis szazalekban latok csak munkaképeseket flangàlni.
Folyamat valami tata jön szembe vagy hasonlok.
van aki szabadnapos
van aki ilyenkor is munkaidőben van, tehát dolgozik valahol és kiment boltba, vagy épp munka miatt
én is irodában dolgozom, sokan járnak ki innen is vásárolni, postára...
van amikor én is otthonról dolgozom, vagy eltolva időben és 9-10-re megyek be
haverom a fél országot járja kocsival egész nap, mint sokan mások (munka miatt)
Nem mindenki dolgozik hétfőtől péntekig. Meg nem mindenki dolgozik 9től 5ig.
Sokaknak a munkája nem irodában ülős. Pl.: csak egy vízvezeték szerelőnek folyamatosan járkál egyik helyről a másikra, vagy csak egy ingatlanos.
Van aki szabadnapot vesz ki, hogy egésznap járhassa a várost és intézhessen olyan ügyeket amiket máskor nem tudnak.
Van 1-2 munkanélküli.
Van olyan aki egyátalán nem dolgozik, mert van megfelelő passzív jövedelme. Pl.: Egyik ismerősöm 4 lakás kiadásából él. Ennyi, mást nem csinál.
Vannak vállalkozók, magánvállalkozók.
Rengeteg egyetemista. Van hogy 12kor kezdődik az óra, van hogy 15:00tól van hogy reggel 8tól. Az egyetemi élet kicsit kaotikus a gimnáziumhoz hasonlítva.
Vannak látogatóban emberek. Itt nem csak a külföldi túristákról beszélek, csak egyik városból át megy valaki a másikba, akármilyen okból kifolyólag.
Nem értem a munkanélkülire asszociálást. Ezt reggel 9kor írtam unalmamban, biztos még kb 30 tökéletes esetre nem gondoltam.
Amikor irodában dolgoztam, volt, hogy 4-5 helyre is ki kellett mennem elintézni dolgokat, rengeteget gyalogoltam. Ebédelni is kijártam sokszor. Munkakör, munkahely kérdése. Úgy tudom, fél óra ebédszünet jár 8 órás munkához.
Most itthon dolgozom, néha én is járok a városban elintézni dolgokat, bevásárolni (amikor nincs tömeg), magamnak osztom be az időmet. Akiknek saját vállalkozása van, azok sem ülnek egész nap az irodájukban, sok dolgot el kell intézniük, megbízókkal, ügyfelekkel, beszállítókkal tárgyalnak, szerződéseket kötnek, esetleg anyagbeszerzést is intézik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!