Szivesen dolgoznál egy nap reggeltől estig, másnap délutántól estig és minden 2. szombaton délelőtt?
9-19 majd 16-19 ig, 20 perc az út.
Mindezt minimálbérért?
Szaros minimálbérért biztosan nem.
Ha úgy lenne a beosztás hogy egyik héten déellőtt 6-14 ig, másik héten 14-22 ig és kapnék rá délutáni pótlékot mert este 18 óra után kötelező adni akkor még esetleg talán. Minden második szombaton csak akkor ha kapok 50% ot mert elméletben így szabályos, vagy fél nap csúszót..
De ilyen beosztás amit leírtál biztosan nem, minimálbérért én fel sem ébredek.....
Annyi vonz az egészben, hogy viszonylag nyugis hely és közben tudnék olvasni, tanulni, tehát nem fizikai munka.
Viszont tényleg aggaszt egy kicsit, hogy reggeltől estig nagyon sok van, enni se tudok normálisan, másnap délelőttöm elmegy a főzésre pl és aztán kezdhetem előről az egészet.
Egyetem mellett lenne ez nekem, még nincs szakmám sem, azért gondoltam erre. kiváncsi voltam más véleményére, hogy én vagyok finnyás vagy ez igy tényleg nem a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!