Vajon mivel foglalkozhatnak azok, akiket délelőtt látok? Éreztél már így?
6# Nagyon sok laza időbeli megkötéssel rendelkező hivatás van, ezek közűl sok irodai.
Csak az a baj, hogy mindegyik szakirányú diplomát igényel és gondolom ha ennyire nagy probléma, hogy kicsi az ebéd szünet, akkor az egyetemre járás munka mellett sem fog tetszeni és inkább hagyod az egészet, mert az már kicsit túl nehéz lenne.
Édesanyukám vállalkozó. Azt is csinálhatja nő, csak ott is az a probléma, hogy sokszor reggel 6kor elmegy és késő este ér haza éhesen, mert annyit dolgozott hogy nem volt ideje megállni enni. Igen ... ott is vannak húzósabb napok, mint az irodában.
Meg oda nem csak kitartás kell, de bátorság is, hogy bármilyen garancia nélkül valamibe bele vágj.
Amúgy meg mi az hogy női munka. Lehetsz asztalos is, bármilyen munkát vállalhatsz nőként. Az már kérdés, hogy az adott munka gyakorie a nők körében.
Huuuhh az ilyen embereket nem bírom. Tovább tanulni túl nehéz volt gimnázium alatt, majd utána "hülyeség, inkább megyek dolgozni" vagy "munka mellett nincs kedvem tanulni, nem akarom megőlni magam".
Majd évekkel később. A "bárcsak továbbtanultam volna, hogy kényelmes munkám legyen". ...
Hogy miken nem jar a te fejed?!:)
Soha nem gondoltam volna meg erre.
Az élet rövid, mindenki teszi a dolgát , végzi a napi teendőket. ::))
#16 vagyok
Lemaradt az, hogy például csomószor mászkálunk odakint a kollégákkal is, ugyanis nem csak egy épületben van a munkahelyem, hanem a város különböző pontjain, nekünk pedig kell menni a többi épületbe is olykor.
Lehet, hogy esti suliba járnak, vagy szabadnapjuk van, éjszakàs műszakba járnak vagy délutánosba, esetleg, ha valaki vállalkozó vagy ingatlanos akkor a járkálàs is a munkàjàhoz tartozik.
Te reggeltől délutánig dolgozol? Én reggeltől estig, szabadnapjaimon pedig suliban vagyok. Ne panaszkodj.
Délutánosak, éjszakásak, 12 vagy 24 órázna ami miatt pihenőnapjuk van, szabin vannak, egyetemisták, home officeosak, vállalkozók, táppénzen vannak, munkanélküliek, gyesen vannak stb.
Én rugalmasan dolgozok és direkt akkor megyek pl. boltba, amikor a legtöbb ember dolgozik, a gyerekek pedig intézményben vannak. Ilyenkor kb. csak a gyeses szülőket, az egyetemistákat és a nyugdíjasokat látom a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!