Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon mivel foglalkozhatnak...

Vajon mivel foglalkozhatnak azok, akiket délelőtt látok? Éreztél már így?

Figyelt kérdés
Irodában dolgozom, nem vagyok érte túlzottan oda. Néha meg-megállok a munkában, nézelődöm (ha épp nincs bent senki) és azon gondolkodom, mivel foglalkozhat az a sok ember, akik járkálnak a városban? Mind munkanélküliek vagy délutános/éjszakás műszakuk van? Egyszerűen nem értem...autós is rengeteg van meg gyalogos is, pedig viszonylag kicsi a város. Kicsit irigy vagyok, mert úgy élem meg, hogy ők szabadon járkálnak én viszont itt kell legyek fél ötig, pedig rendes ebédszünetem sincs, negyed óra a max, amíg eszünk. Éreztétek már így? Hogy kicsit irigyek voltatok azokra, akik kint vannak?
2019. szept. 24. 08:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

6# Nagyon sok laza időbeli megkötéssel rendelkező hivatás van, ezek közűl sok irodai.

Csak az a baj, hogy mindegyik szakirányú diplomát igényel és gondolom ha ennyire nagy probléma, hogy kicsi az ebéd szünet, akkor az egyetemre járás munka mellett sem fog tetszeni és inkább hagyod az egészet, mert az már kicsit túl nehéz lenne.

Édesanyukám vállalkozó. Azt is csinálhatja nő, csak ott is az a probléma, hogy sokszor reggel 6kor elmegy és késő este ér haza éhesen, mert annyit dolgozott hogy nem volt ideje megállni enni. Igen ... ott is vannak húzósabb napok, mint az irodában.

Meg oda nem csak kitartás kell, de bátorság is, hogy bármilyen garancia nélkül valamibe bele vágj.

Amúgy meg mi az hogy női munka. Lehetsz asztalos is, bármilyen munkát vállalhatsz nőként. Az már kérdés, hogy az adott munka gyakorie a nők körében.

Huuuhh az ilyen embereket nem bírom. Tovább tanulni túl nehéz volt gimnázium alatt, majd utána "hülyeség, inkább megyek dolgozni" vagy "munka mellett nincs kedvem tanulni, nem akarom megőlni magam".

Majd évekkel később. A "bárcsak továbbtanultam volna, hogy kényelmes munkám legyen". ...

2019. szept. 24. 09:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Hogy miken nem jar a te fejed?!:)

Soha nem gondoltam volna meg erre.

Az élet rövid, mindenki teszi a dolgát , végzi a napi teendőket. ::))

2019. szept. 24. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én fodrász vagyok, sok vendégem délután, munka után ér rá, így felesleges reggeltől bent ülnöm. Így napközben engem is láthatsz. De dolgoztam már futárként, ott is délután, este kellett inkább menni.
2019. szept. 24. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Ekkora egy idióta kérdést, am az irodànàl csak rosszabb munkàk vannak. Te nem akarsz dolgozni, az a gond.
2019. szept. 24. 10:13
 15/22 A kérdező kommentje:
Aki értelmes és hasznos válaszokat adott, nagyon köszönöm...Nem értem viszont azokat, akik ilyen szinten negatívan válaszoltak. Diplomám van, jogi végzettségű, mert humán beállítottságú vagyok, szívesen mentem volna pl. infóra,de sík hülye vagyok az ilyenekhez. Sajnos ebben a világban az "iroda fejei" veszik fel a sok pénzt, mi pedig fix összeget kapunk, akármekkora értékű szerződést írunk vagy akármilyen pert nyernek meg, amihez mi dolgoztunk a kezük alá. Jogász végzettségem van, tehát nem vagyok ügyvéd, de nem is szeretnék, nekem nem tetszik, ami itt megy. Egyrészt kissé lelketlennek kell hozzá lenni, másrészt iszonyat száraz, de - mint már mondtam - sajnos csak a humán jellegű dolgokat tudom megtanulni. Tanárként még rosszabbul jártam volna (gondolkodtam, hogy magyar tanár lennék). Miért kell egyből azt gondolni, hogy azért, mert kicsit szabadabb, kötetlen munkarendre vágyom, hogy akkor már nem is dolgoznék meg a pénzemért és büdös a tanulás és munka? Nem is értem.
2019. szept. 24. 10:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Én mindig mászkálok a városban délelőtt, mert bár dolgozok, de megyek ebédért, boltba, patikába, bankba, stb..... vagy ma pl. reggel dolgom volt ezért 10-re jöttem dolgozni és későig maradok, volt már nem egyszer hogy másfél órát késett a vonatom, szóval én például simán dolgozok, de így is járkálok odakint napközben, nincs ebben semmi.
2019. szept. 24. 10:41
 17/22 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

Lemaradt az, hogy például csomószor mászkálunk odakint a kollégákkal is, ugyanis nem csak egy épületben van a munkahelyem, hanem a város különböző pontjain, nekünk pedig kell menni a többi épületbe is olykor.

2019. szept. 24. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy esti suliba járnak, vagy szabadnapjuk van, éjszakàs műszakba járnak vagy délutánosba, esetleg, ha valaki vállalkozó vagy ingatlanos akkor a járkálàs is a munkàjàhoz tartozik.

Te reggeltől délutánig dolgozol? Én reggeltől estig, szabadnapjaimon pedig suliban vagyok. Ne panaszkodj.

2019. szept. 24. 12:23
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Néha én is elfilózok ilyeneken, főleg amikor késő este látom elmenni a lakás előtt a villamost és tele van emberekkel. Olyankor gondolkozok el néha rajta, hogy vajon hova mehet még ilyenkor mindenki? :)
2019. szept. 24. 12:36
 20/22 Metionin ***** válasza:
100%

Délutánosak, éjszakásak, 12 vagy 24 órázna ami miatt pihenőnapjuk van, szabin vannak, egyetemisták, home officeosak, vállalkozók, táppénzen vannak, munkanélküliek, gyesen vannak stb.

Én rugalmasan dolgozok és direkt akkor megyek pl. boltba, amikor a legtöbb ember dolgozik, a gyerekek pedig intézményben vannak. Ilyenkor kb. csak a gyeses szülőket, az egyetemistákat és a nyugdíjasokat látom a városban.

2019. szept. 24. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!