Számotokra nem ciki érzés ha a munkahelyeteken kakiltok?
Figyelt kérdés
Mármint én ott szoktam elintézni, és mindig picit félek hogy ne dolgom közbe jöjjön be egy kolléganőm a vécébe. Mert csak egy fülke van nemenként és nyilván ha az foglalt, akkor nem olyan komfortos ha bekopog valaki. Picike cég, diákmunkán vagyok gyakorlat alatt a cégnél így nyáron és egy irodáról van szó.2021. aug. 16. 20:49
21/24 anonim válasza:
Dehogy, mindig a munkahelyen kakilok, van automata légfrissítő, szagelszívó, ablakos WC is, reggel meg otthon kávézok, nem fogom még azzal húzni az időt is, menjen szépen a munkaidőből :-)
22/24 anonim válasza:
Hat ha ciki, ha nem, en nem fogok belcsavarodast kapni, mert tartogatom. En otthon nem szentelek idot a kávézásnak, igy bent szoktam elintezni a nagydolgomat, ez van.
23/24 anonim válasza:
Én még fingani is elég sokat szoktam a melóhelyen. Nem foglalkozik vele senki. Ne legyünk már álszentek. Akinek ez tabu téma vagy ciki az ne mozdoljun ki a házból.
24/24 Girlll3 válasza:
Kevésbé ciki, mint bec... ni egy ültő helyedben. Az emésztés természetes folyamat. Nem egészséges tartogatni. Mindenki szokott nagy wc-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!