Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Számotokra nem ciki érzés ha...

Számotokra nem ciki érzés ha a munkahelyeteken kakiltok?

Figyelt kérdés
Mármint én ott szoktam elintézni, és mindig picit félek hogy ne dolgom közbe jöjjön be egy kolléganőm a vécébe. Mert csak egy fülke van nemenként és nyilván ha az foglalt, akkor nem olyan komfortos ha bekopog valaki. Picike cég, diákmunkán vagyok gyakorlat alatt a cégnél így nyáron és egy irodáról van szó.

2021. aug. 16. 20:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Én semmilyen nyilvanos helyen nem megyek el WC-re.
2021. aug. 16. 20:53
 2/24 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk volt egy tahó kolléga aki valamiért mindig melóhelyen intézte a nagy dolgát. Bejött hamarabb és rögtön azzal kezdett, hogy leült üríteni...
2021. aug. 16. 20:54
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
nem
2021. aug. 16. 20:58
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Ritka ha meló helyen megyek el nagy dologra. Csakis akkor ha sürgős.

De ha valaki mindig ott káelezik az azért ciki.

2021. aug. 16. 20:59
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

2.Ez miért tahóság?

Ha kell akkor kell, ha lehúzta akkor nem értem a gondot.

2021. aug. 16. 21:00
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem :D nálunk (multi) olyan komfortos wc-k vannak, van mindig illatosító spray is, elszívó is.
2021. aug. 16. 21:00
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Számomra nem ciki.
2021. aug. 16. 21:01
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Az a ciki, mikor esténként egy műszakban, van egy takarító. Nem mindenki takarítja el maga után a dolgát. Kellemetlen lehet, mikor valakit azzal vádolnak, hogy ott hagyta a csomagját.
2021. aug. 16. 21:01
 9/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha nagyon muszáj akkor elvégzem ott is a nagy dolgomat, de nem szervezem úgy a mindennapokat, hogy bemegyek, és csak bent kakáljak. Az ciki. Nekem is van egy kollégám aki minden nap bent végzi el. Pedig már többször megkérdezték tőle, hogy miért nem ootthon végzi el. Persze ha sürgős az más eset.
2021. aug. 16. 21:02
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ hogy hol dolgozol. A mi munkahelyünkon teljes normális dolog. Még meg is beszéljük, hogy pont most sz@rtam ki magam. Én pl pont a munkahelyen a wc-n ülve próbálok a kérdéseitekre válaszolni. Szívesen.
2021. aug. 16. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!