Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lehet ez az érzés?

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen rajtam kívül még két férfi van, a maradék 15 dolgozó mind nő. Mindenkivel jól kijövünk már már baráti a viszonyunk. Egyetlen kivétellel. Egyik kolléganőmmel abszolút nem tudunk normálisan kijönni. Jópár éve együtt dolgozunk de elenyésző az az időszak amikor jóban voltunk. De akkor nagyon kedveltem és ő is engem. De a gond az hogy előbb utóbb mindig bunkó módon viselkedett velem ami miatt megromlott a viszonyom vele. Ez többször eljátszotta mire már teljesen és végleg elfordultam tőle. A többi férfivel teljesen normális soha nem bunkó velük egyedül velem tette ezt mindig. Van egy két kolléganő akivel szintén ezt tette és már ők sem beszélnek vele. Sokszor néz engem. Én is sokszor nézem. De sosem nyitunk egymás felé. Soha többé nem tudnék vele semmiről beszélgetni. Nem állna a számra hogy hozzá szóljak.Fura érzés. Igazából nem utálom őt csak nagyon haragszom rá a stílusa miatt amit velem szemben képvisel. Valamiért sajnálom hogy így alakult és hogy nem tudunk huzamosabb ideig jóban lenni. Mindig összetörte ezt és már tényleg nem tudok több esélyt adni. Én hamarosan új munkahelyen fogok dolgozni. Nem leszünk már összezárva. Nem tudom hova tenni ezt az érzést. Miért van ez? Miért bánom hogy mi ilyen kutya macska barátságban vagyunk? Soha nem érdekelt korábban ilyen helyzet. Nem esett nehezemre elfelejteni olyan embert aki gonosz volt velem. Utálatot éreztem mindig de ez most tényleg más. Mi lehet ez?
2021. máj. 16. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert manipulativ nyomorult. Örülj, hogy megszabadulsz tőle.

Az ilyan alattomosan végzi romboló munkáját.

2021. máj. 16. 18:03
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mert csalódtál benne, és ezt általában nehéz feldolgozni.
2021. máj. 16. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:

1#. Lehet van benne valami hogy manipulatív

2#. Csalódtam de normál esetben nem szokott megrázni ha nem kötődök valakihez. Hozzá sem kötődök pedig de mégis van bennem egy érzés ezzel kapcsolatban

2021. máj. 16. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Valahogy beléd ültethetett egyfajta lelkifurdalást, mintha te lennél az oka a nézeteltéréseknek, vagy mintha neki lenne igaza.
2021. máj. 16. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!