Számotokra nem ciki érzés ha a munkahelyeteken kakiltok?
Figyelt kérdés
Mármint én ott szoktam elintézni, és mindig picit félek hogy ne dolgom közbe jöjjön be egy kolléganőm a vécébe. Mert csak egy fülke van nemenként és nyilván ha az foglalt, akkor nem olyan komfortos ha bekopog valaki. Picike cég, diákmunkán vagyok gyakorlat alatt a cégnél így nyáron és egy irodáról van szó.2021. aug. 16. 20:49
11/24 anonim válasza:
#5 félreérthetően írtam: nem emiatt volt tahó, csak úgy amblokk az volt. Mondjuk mikor a munkát akarta úgy ellógni, hogy amint megjött a váltás és neki mást kellett volna csinálni leült budizni hát
12/24 anonim válasza:
A WC azért is van, hogy erre is használjuk. Ez az egész a természet része, minden embernek szüksége van erre.
Nem kell ezen ennyit rugózni, ha jönnie kell, akkor jöjjön ki.
13/24 anonim válasza:
Csak ott éreztem kellemetlennek, ahol szar volt a munkahelyi közeg, az emberek, a főnök. Normális emberek között nem érzem cikinek.
15/24 anonim válasza:
De, ciki, mert hiába van wc spray, akkor is érezni a szagát a wc-ben a mosdóknal. Sokszor a folyosón is érezni, a wc körüli szakaszon. És mindenki olyan szent pofával jön vissza az irodába kakkantás után, mintha nem is nagywc-zett volna, sőt, tesz egy kitérőt az automatához, hogy lássak a többiek, hogy nem nagywc-zett, hanem kavét vett, azért volt sokáig.
16/24 A kérdező kommentje:
Nok vagy ferfiak?
2021. aug. 16. 22:02
17/24 anonim válasza:
Nem érzem kínosnak és jobb elmenni wc -re mint fél napig tartogatni.
19/24 anonim válasza:
Egy haverom mondta egyszer, "az ebédszünetemet nem fizetik, ezért munkaidőben megyek el sz*rni".
Feleslegesen érzed rosszul magad szerintem. Nekem laktóz intoleranciám van és amíg nem tudtam róla, elég gyakran kellet nyilvános helyen intézni a dolgot és nem volt épp halk a dolog. Kellemetlen volt igen, de nem tehetek róla.
Te se tehetsz, ha kell akkor kell, na
20/24 anonim válasza:
Én általában nem megyek el namert nem kell, de ha rám jön akkor elmegyek. Miért lenne ciki, inkább ez mint a beszarás , meg amúgy is normális emberi dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!