Mit gondolsz egy olyan munkahelyről, amelyik először elutasítja a jelentkezésed írásban, majd hónappal később telefonon felhívnak, hogy mégis érdekled őket, gyere be interjúra?
Figyelt kérdés
Az ilyennel mit kezdjen az ember?2021. aug. 13. 21:12
1/15 anonim válasza:
Nem vált be, akit felvettek. Ha érdekel még a munka, akkor menj be interjúra.
2/15 anonim válasza:
Menj el. Volt olyan, hogy 2 év múlva hívtak. Már el is felejtettem, hogy kik és mik ők. 😂
3/15 anonim válasza:
Hogy sorban próbaidősöznek, egy hónap után mindenki röpül.
4/15 anonim válasza:
Előfordulhat, amit a 3. írt, de sok más oka is lehet. Én biztos elmennék az interjúra, ha nem találtam időközben jó állást.
5/15 anonim válasza:
Igen el kell menni, ha rövid ideig tart is, ott lehet, hogy pont belebotlasz valakibe, aki mutat egy jobb helyet.
6/15 anonim válasza:
Ez így van rendben. Ha csak egy hely van, akkor egy embert tudnak felvenni, hiába van 2 jó jelölt is. Ezek szerint rosszul választottak, így most te jössz. Menj bátran! 😉
7/15 anonim válasza:
én elmennék, megnézném milyen, max otthagynám én is. páromnak 2 évvel a jelentkezés után írtak, de addigra már volt munkája. nem tudom mit gondoltak, éhen-szomjan várja a válaszemailt a híd alatt? :D
8/15 anonim válasza:
Gyakori, kell az ember nekik. Nem feltétlen landol a kukában az Önéletrajzok, szoktak ilyet, hogy megtartják, és 2. esélyesnek választják az embert.
Szerintem ezen nem kellene rugóznod így Viktor országában...
9/15 anonim válasza:
Engem is elutasítottak elsőre, később meg újra behívtak és felvettek. 5 éve vagyok itt.
10/15 anonim válasza:
"Hogy sorban próbaidősöznek"
Ez marhaság. Ha sorban ezt csinálnák, akkor nem lett volna írásban elutasítás, mert számítanának rá, hogy később mégis behívnák. Akkor egyszerűen nem reagáltak volna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!