Jelentkezett már valaki másodszorra is ugyanarra a munkahelyre, miután először nem vették fel?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 12:56
1/9 anonim válasza:
Igen, de masodszorra sem
Valoszinü sokat kértem
5/9 anonim válasza:
Volt ilyen, és volt olyan is, hogy 2. alkalommal vettek fel.
6/9 anonim válasza:
Igen.
Elsőre úgy jelentkeztem, hogy nem hirdettek konkrét állást, csak annyi volt, hogy ilyen végzettséggel többen dolgoznak náluk, és szoktak keresni. Korrektek voltak, megmondták, hogy jelenleg éppen nincs betöltetlen állás, de ha lesz szólnak.
Így is volt, rá kb egy évre jött az email, hogy még érdekel-e (az első szitu BSc végén volt, végül egyébként továbbmentem mesterre). Így azóta lett még egy diplomám és ennél a cégnél dolgozom. Azt mondjuk érdemes tudni, hogy ez egy hiányszakma, azon belül pedig egy szűk, speciális terület, így szeretnek olyat felvenni, aki a végzettsége mellett érdkelődik iránta, elhivatott.
8/9 anonim válasza:
velem is volt ilyen, többször is.
9/9 anonim válasza:
A Starbucksba már vagy négyszer jelentkeztem. 😂 Utoljára felvettek volna, csak akkor már közben találtam mást. Most jelentkeztem mégegyszer, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!