Mennyi időbe szokott telni, hogy felvegyen valakit egy munkahelyre?
Onnantól számítva mondjuk, hogy volt az állásinterjún.
Tegyük fel kap próbamunkákat, amiket visszaküld. Mikor számíthat rá,hogy megint behívják, vagy értesítik, és mennyi idő lehet addig, hogy munkába állhasson?
Nekem volt olyan munkám ahol kedden volt az interjúm és valamikor csürtökön vagy pénteken mentem is dolgozni. Az akkori helyemen próbaidős voltam, szóval szerdán mentem oda felmondani és jöttem is el.
Az első multiba is valahogy így vettem fel, interjúra mentem aztán szerintem fel is vettek aznap.
Én jelenleg ebben vagyok: Egyik héten volt az elbeszélgetés, következő héten két nap próbamunka, és most egyelőre várok, most döntenek felvettek-e, ha igen, akkor megyek oktatásra, balesetvédelmire, tűzvédelmire, stb. Meg üzemorvoshoz, és jövő hónaptól kezdhetek teljes munkaidőben.
A próbamunka már megvolt, most épp várok kissé idegesen. Ha elégedettek a próbamunkámmal, akkor kifizetik, ha nem, akkor ugrott az a két nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!