Mi számít magabiztos excel tudásnak? Miket kell tudni ahhoz, hogy egy olyan munkahelyre felvegyenek, ahol ez követelmény?
Igen, de az állásinterjún meg kell mutassam azt a tudást, amit elvárnak. Nem gondolom, hogy oda megyek valamicske tudással és akkor hagyják, hogy munkaidőben rákeressek dolgokra, ott tanuljam meg, hogy hogyan kell bizonyos feladatokat elvégezni.
Még?
Gondolom ez is a te kérdésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Amit #2 írt és én #3 válaszban. Legalábbis én ezt a szintet várom el a pályázóktól nagyjából.
Grafikon készítés, kimutatás, szűrések, feltételes formázás, lapvédelem, adatérvényesítés (pl legördülő lista cellaértékre), élőfej, élőláb, nyomtatási beállítások, nézet beállítások - panel rögzítés
Fkeresnél azért több függvényt kell ismerni:pl feltételes összegzés, hol.van, index, darabhatöbb függvény stb.
Még nem lesz állásinterjú, de szeretnék excel tudást elsajátítani. Úgy, hogy nincs meg a megfelelő tudásom, nem látom értelmét, hogy jelentkezzek olyan helyre, ahova "magabiztos excel tudás" szükséges, mert nem tudnám megállni a helyem.
Éppen ezért szerettem volna megtudni, hogy mik azok, amiket még el kell sajátítsak, hogy magabiztosan állok oda, hogy valószínűleg megfelelek az elvárásoknak.
Az nem az én kérdésem. Most átolvastam ott a válaszokat, hasznosak, köszönöm!
Köszönöm 7-es neked is!
Van még mit megtanulni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!