Ha egy bizonyos facebook poszt miatt kirúgtak a munkahelyről közös megegyezéssel, mennyi az elévülési idő hogy újra felvegyenek?
#1 szövegértés egyes. Nem a munkahelyén facebook-ozott, hanem egy poszt miatt rúgták ki.
Én azt mondom, jó dolog a facebook- csak tudni kell használni.
Akkor most kozos megegyezessel tavoztal, vagy kirugtak?
Szerintem egy munkahelyen nincs "elevulesi ido", max., ha kihal a HR-fonok-igazgato-stb. Ha kirugtak, 100 ev mulva se vesznek vissza. Ha kozos megegyezessel leptel ki, akkor sem jellemzo, hogy visszavegyenek, legfeljebb, ha potolhatatlan munkakorben potolhatatlan tudasoddal potolhatatlanul jo munkat vegeztel, es akkor is terdelni kell elottuk hogy visszavegyenek.
Mit posztoltal, talan attol is fugg a dolog. Ha a fonokrol-igazgatorol irtal csunya dolgokat, akkor jobb, ha masik orszagba koltozol :D :D :D
Biztos ezért rúgtak ki?
Komoly hely lehetett.
Munkahelyre mikor vesznek vissza? Szerintem soha.
Kirugtak? Akkor most nrm kozos megegyezes volt?
Olvasom,h itt ugy is ertelmeztek,h a facera mikor kerulhetsz vissza..;)( álface...;) )
Ha szabad kerdez em,mit posztoltal,h ez torzent? Munkaidoben tortent?
Amúgy már off, de simán ki lehet rúgni valakit egy Facebook post-ért; ha az például céges adatot tartalmaz.
Nem miundenhol jár automatikus kirúgással, van, ahol az illető megússza egy írásbeli figyelmeztetéssel és több figyelmeztetés után repül. Van ahol meg rögtön elbocsájtják.
Ha pl én lőnék egy Szelfit az irodában, a háttérben a kollégám képernyőjével, aki épp valami céges ügyön dolgozik és fellőném Facebook-ra vagy ha fognám magam és titkos céges adatokat kiposztolgatnék egy "Fáradt vagyok posztban" hogy bemutassam az ismerőseimnek, épp mennyire elfoglalt vagyok, bizony megütném a bokámat.
A közös megegyezéssel való kirúgás nekem sem világos. kb úgy képzelem el, hogy "Megengeded, hogy kirúgjunk? - Hát persze, akartam is kérni, hogy rúgjatok ki, nagyon rossz voltam." :D Mert Közös megegyezésnél a megállapodás egymással megegyező akaraton és beleegyezésen alapul.
Szerintem a munkáltató azonnali hatállyal felmondott a munkavállalónak, mert az történik pl akkor, ha a munkavállaló a szabályzatot vagy a kötelességeit súlyos gondatlansággal jelentős mértékben megszegi.
"Amúgy már off, de simán ki lehet rúgni valakit egy Facebook post-ért; ha az például céges adatot tartalmaz.
Nem miundenhol jár automatikus kirúgással, van, ahol az illető megússza egy írásbeli figyelmeztetéssel és több figyelmeztetés után repül. Van ahol meg rögtön elbocsájtják."
Tom és Jerry színvonal.
Általános iskola.
ilyen helyet ott is hagynék, hiszen akkor nem is munkával telik az idő, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!