Felelősségre vonható e azért egy kolléga, mert a szabadsága ideje alatt teljesen mellőzte a munkahelyét?
Haverom fuvarszervezőként dolgozott.
Ott nem volt olyan, hogy munkaidő! Vagyis, elvben volt, gyakorlatban nem!
Véget ért a műszakja délután ötkor, aztán hazament, ugyanúgy hívogatta a főnök meg az ügyfelek, sofőrök...
Nemzetközi fuvarozással foglalkozó cégnél dolgozott. Volt nem egyszer, hogy hajnali kettőkor - vagy akármikor az éjszaka közepén hívta fel a kamionsofőr, hogy eltévedt, nézzen már neki egy utat a célhelyig... És meg kellett csinálnia!
Fél évig próbálkozott a fuvarszervezéssel, de mindenhol ott ez volt a helyzet, úgyhogy visszament sofőrködni teherautóra...
Na emberek. 2020. nyara. két hét szabi. engedélyezett lepapírozott szabi. Két hét alatt a mobilom végig off (saját mobil nem céges mert az nincs is) a maileket nem néztem/ill néztem de leszartam mert szabin vagyok....(saját privát gmail fiók, nem céges mert az nincs is)és mire visszajöttem BALHÉ várt és napokon belül felmondtak nekem.
A felmondás indoka: ÖSSZEFÉRHETETLEN MAGATARTÁS. le van írva meg tudom mutatni bárkinek.
És védekeztem én mindennel, nem volt a szerződésben semmi a rendelkezésre állásról, nem volt céges mobil nem volt céges mail... és kit érdekelt? kirúgtak ezzel együtt.
így kell gondolkodni.
Jártam ügyvédnél is azt mondta nekem van igazam, de hát akkor is kirúgtak és max perelni lehet. Ő vállalja az ügyet, 25.000/óra díjért.
Kösz. Nem kértem.
"4! Ennyire csak az megalkuvó,"
Mi abban a megalkuvás hoyg nem vittem perre a dolgot horribilis ügyvédi díjjal áruld már el???
Ebben mi a megalkuvás?
ÉS ha perre vittem volna MI LETT VOLNA? MEGNYEREM? ÉS?? És akkor mi a folytatás?
Áruld már el!
A bíróság megállapítja hogy a cég jogtalanul keresett engem a szabi alatt.
Jó. És?
Folytatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!