Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Már egy árufeltöltő munkához...

Már egy árufeltöltő munkához vagy egy takaritóhoz is végzettség kell?

Figyelt kérdés
De komolyan elmennek a búsba. Jobb híján nincs más, a szakmámban jelenleg semmi, jelentkeznék ,de szakirányű végzettség kell. ok.

2021. aug. 1. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell.
2021. aug. 1. 21:04
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

ukránokat vesznek fel ilyen munkákra már vagy másfél éve a nagyobb cégek-multik.

mivel a vírus alatt utánuk nettó 5 kilót kap az adott cég, míg egy teljesben bejelentett magyar alkalmazott után semmit se kapnak és még fizut is kell neki adni, meg adózni utána.

az ukránnak kifizetik a 180at, adóznak utána egy kicsit, vagyis ingyen dolgozik és még keresnek is rajta.

logikus, hogy őket fogják felvenni és alkalmazni.

2021. aug. 1. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
takarítóihoz kell. egy ismerősöm egyszer mutatta is a tananyagot, ismerni kell a tisztítószerek fajtáit, meg hogy mit mivel kell tisztítani, stb. ebből kell vizusgázni.
2021. aug. 1. 21:07
 4/15 A kérdező kommentje:
De kell . Ott volt a hirdetésben és nem az első iylen ami szembejön. meg több év tapasztalat, na kösz
2021. aug. 1. 21:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
3. Ezt külföldön csak egy 2 órás tanfolyamnak hívják, ami után ki kell tölteni egy tesztet. Sok helyen egyszerűen már kötelező de nem nagy dolog. Én is csináltam már hasonlót, sőt online kellett csinálni, mégcsak személyesen se kellett menni sehova. Azt tudom elképzelni hogy itthon is csak erről van szó.
2021. aug. 1. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet, hogy valahol kérnek ilyet, de jogszabály nem írja elő, nem kötelező!

Sok helyen nem kérnek végzettséget.

2021. aug. 1. 22:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
6. Nem végzettsége gondoltam. Hanem arra hogy pl bizonyos tisztitoszereket nem lehet összekeverni. Erről kell írni egy tesztet. Ugyanígy azoknak akik étellel foglalkoznak, pl hány fokon kell tárolni az ételeket stb. Tehát nem kell iskolába menni hanem csak elolvasni pár lapot. Uniós országban dolgozok, ezért gondoltam hogy Magyarországon is hasonló a helyzet ebben. Munkavédelem, meg ilyesmire gondoltam.
2021. aug. 2. 10:08
 8/15 A kérdező kommentje:
ez a helyzet meg is említik állshirdetésben
2021. aug. 2. 18:56
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Van ahol érettségit is kérnek takarító álláshoz, de attól még nem lehet kijelenteni általánosságban, hogy kell hozzá érettségi.

Nálunk olvasni is alig tudó, iskolázatlan emberek takarítanak, mint sok más helyen.

Általánosságban nem KELL!

Boltoknál is kiírják, hogy szakirányú végzettséggel keresnek eladót/pénztárost, aztán mégis van olyan a családomban aki 8 általánossal csinálja spar-nál.

2021. aug. 2. 19:38
 10/15 A kérdező kommentje:
NYilván nem mindenhol, de sajnos itt a környékemen ez a helyzet.
2021. aug. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!