Már egy árufeltöltő munkához vagy egy takaritóhoz is végzettség kell?
Figyelt kérdés
De komolyan elmennek a búsba. Jobb híján nincs más, a szakmámban jelenleg semmi, jelentkeznék ,de szakirányű végzettség kell. ok.2021. aug. 1. 21:02
12/15 A kérdező kommentje:
szerinted miért? mert felbszott, hogy nem tudok munkát találni mertnem tanultam árufeltöltőnek ami egy fizikai munka elvileg csak.
2021. aug. 2. 19:47
13/15 anonim válasza:
Nem tudom miért, mert mint kiderült a kérdésre adott válaszra nem voltál kíváncsi, hiszen volt már egy általad elfogadott választ mikor kiírtad.
Csak azért írtad ki a kérdést, hogy másokkal együtt tudjad szidni a gonosz munkáltatókat? Hogy megerősítést kapj mekkora igazságtalanság ért?
14/15 A kérdező kommentje:
1, ÉS ha igen? 2 , kivácsi voltam mások tapasztalataira is?
2021. aug. 2. 20:16
15/15 anonim válasza:
Sajnos ez van, ez Magyarország. Barátnőm is technikumot végzett a szakmájában, itt kisvárosban keresne munkát, arról, hogy a szakmájában helyezkedjen el, jelenleg nem is álmodik, de hogy még eladónak sem veszik fel sehova, elszomorító valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!