Tesco árufeltöltő vagyok diákként, és lenne egy kérdésem?
Már 1 hete dolgozok tescoba, és zsebre tettem egy lakatot vagy mit és haza hoztam de nem vittem vissza, itthon van nálam, a kamera lehet felvette, ez baj?
Mert halottam sokan lopkodnak a raktárból, már a dolgozók mondták bent hogy megfújnak apróságokat, én meg véletlen elhoztam valamit és vissza vinni meg nem tudom, mert már kibontva hoztam el, selejtes volt nem volt rajta csomagolás.
Lehet azthiszik loptam és kirúgnak, nagyon paranoiás vagyok...
Én mást is elvinnék ha ilyen helyen melóznék.
Sajnos ahol most vagyok, itt nincs semmi mozdítható.
Vasúti sín minőségellenőrző vagyok, ami a gyakorlatban azt jelenti, napi 8 órát sétálok a sínek mellett, és nézem van-e valahol állag romlás.
Én egyszer álltam a sorban, kivettem egy öngyujtot, mert akartam venni, megnéztem hogy müködik-e, müködött, és kapásból zsebre raktam. Eszembe sem jutott ellopni, csak ez ilyen reflex, hogy zsebrevágja az ember.
Hazaértem, akkor jöttem rá.
Visszamentem, szóltam a pénztárnál, hogy véletlenül elloptam, szeretném kifizetni. Erre odajött a biztonságiőr, és elkezdett ugrálni, hogy akkor jegyzőkönyvet vegyünk fel, meg ilyenek. Mondom semmi ilyen nem kell, mondom, csak nem fizettem ki, és bántott a lelkiismeret. Aztán még ott ment a vita, letettem a pénzt, aztán kimentem, és mondtam, hogy legközelebb inkább nem jövök vissza:D
Mi egyszer a párommal elloptunk véletlenül a tescoból egy felmosóvödröt. 😂 Venni akartunk felmosót és nem vettük észre, hogy a vödör, amit elvettünk, bele van ragadva egy másik vödörbe és a kasszás se vette észre, szóval csak egy árát fizettük ugye ki és otthon tűnt fel, hogy 2 van egybe. Megesik az ilyen.
Amúgy kétlem, hogy ezért kirúgnának, ha mégis kérdezné valaki, mondd el, hogy siették haza és a zsebedben felejtetted, de tuti nem rúgnak ki egy lakat miatt.
Szerintem ne aggódj miatta.
Egyszer a másfél méteres partvissal sétáltam ki mert annyira kómás voltam, hogy a kezemben maradt.
Senkinek sem tűnt föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!