Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ártatlan dolog, vagy fogdosás?

Ártatlan dolog, vagy fogdosás?

Figyelt kérdés
Egy férfi kollégàm hátulról megfogta a derekam, mert útban voltam. Belefèr mint “kedves jelzés” hogy menjek arrébb, vagy ez fogdosás már?

2021. júl. 29. 02:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Keleten vagyunk, ez a tempo a norma. Es lesz ez meg rosszabb is.
2021. júl. 29. 14:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet nem tennék, nem értek egyet, van szája mindenkinek, csak szólni kellett volna, hogy menj kérlek arrébb.

Én szólnék más, hasonló esetben, mert az ilyen, ha 1× megteszi, lesz folytatás is.

2021. júl. 29. 19:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem kell foglalkozni vele, mintha mi sem történt volna. Legközelebb a fenekedre fog paskolni utána meg a farkát is oda dörgöli majd.

Ha nem szeretnél ilyen dörgölős viszonyba kerülni vele, akkor sajnos ezt időben jelezni kell. 😁

2021. júl. 29. 20:34
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú de sok idióta hozzászólás született kiéhezett pasiktól.

Ahogy a 14-es válaszadó írta, a FEJLETT európai munkakultúrába ez nem igazán fér bele. Ha útban vagy neki, verbálisan kommunikálja feléd ("kérlek menj arrébb"). Ezt természetesen a csávó is pontosan tudta, mindenki tudja. Felesleges ehhez hozzádérni, csak ürügy volt neki, hogy megérintsen.

Kérdés: ha egy másik férfi kollégáját a derekánál arrébb tolja, az adott férfi nem vonja össze a szemöldökét, hogy ez meg mi a franc volt? Talán meleg a kedves kolléga, vagy mit fogdossa a derekamat?

Ebből kiindulva, akkor talán a női kollégát sem kéne fogdosni indokolatlanul.

Amúgy nem mondom, hogy ebből patáliát kéne csapni, vagy ilyesmi, egyszerűen csak illetlenség munkahelyi környezetben, ennyi.

Nekem is van egy-két, nálam kb 10 évvel idősebb férfi kollégám, akik néha megérintenek, megpöckölik vagy megszorítják a vállamat, egyáltalán nem zavar mert haveri viszonyban vagyunk és amúgy jófejek. De azért a derekamat ne fogdossa senki banyek.

2021. júl. 29. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!