Ártatlan dolog, vagy fogdosás?
Én ilyet nem tennék, nem értek egyet, van szája mindenkinek, csak szólni kellett volna, hogy menj kérlek arrébb.
Én szólnék más, hasonló esetben, mert az ilyen, ha 1× megteszi, lesz folytatás is.
Nem kell foglalkozni vele, mintha mi sem történt volna. Legközelebb a fenekedre fog paskolni utána meg a farkát is oda dörgöli majd.
Ha nem szeretnél ilyen dörgölős viszonyba kerülni vele, akkor sajnos ezt időben jelezni kell. 😁
Hú de sok idióta hozzászólás született kiéhezett pasiktól.
Ahogy a 14-es válaszadó írta, a FEJLETT európai munkakultúrába ez nem igazán fér bele. Ha útban vagy neki, verbálisan kommunikálja feléd ("kérlek menj arrébb"). Ezt természetesen a csávó is pontosan tudta, mindenki tudja. Felesleges ehhez hozzádérni, csak ürügy volt neki, hogy megérintsen.
Kérdés: ha egy másik férfi kollégáját a derekánál arrébb tolja, az adott férfi nem vonja össze a szemöldökét, hogy ez meg mi a franc volt? Talán meleg a kedves kolléga, vagy mit fogdossa a derekamat?
Ebből kiindulva, akkor talán a női kollégát sem kéne fogdosni indokolatlanul.
Amúgy nem mondom, hogy ebből patáliát kéne csapni, vagy ilyesmi, egyszerűen csak illetlenség munkahelyi környezetben, ennyi.
Nekem is van egy-két, nálam kb 10 évvel idősebb férfi kollégám, akik néha megérintenek, megpöckölik vagy megszorítják a vállamat, egyáltalán nem zavar mert haveri viszonyban vagyunk és amúgy jófejek. De azért a derekamat ne fogdossa senki banyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!