Ártatlan dolog, vagy fogdosás?
Figyelt kérdés
Egy férfi kollégàm hátulról megfogta a derekam, mert útban voltam. Belefèr mint “kedves jelzés” hogy menjek arrébb, vagy ez fogdosás már?2021. júl. 29. 02:47
12/24 anonim válasza:
Velem is előfordult már, de nekem sajnos csak(mert tetszik a férfi) a vállamat fogta meg, de ártatlan dolog volt.
13/24 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy ez egy ártatlan dolog volt. Útban voltál, erre kicsit arréb tolt. Azért ennyire nem kellene hópihének lenni, és minden apróságba szexuális bántalmazást meg zaklatást belelátni. Szerencsétlen kollégád valószínűleg már rég nem is emlékszik erre az egészre, azt se tudja, hogy valami baj van, te meg gyakorira írogatsz, hogy vajon fogdostak-e.
14/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy akkor is ártatlannak tűnik-e a dolog ha én mint idősebb nő megfogom a fiatal kolléga (férfi) derekát és arrébb helyezem, ugye, hogy nem. Nem illik egymáshoz érni kéretlenül az európai munkahelyi kultúrában.
15/24 anonim válasza:
Attól függ milyen viszonyban vagytok. Pl én van akit merek "fogdosni", de vele eléggé közeli baráti viszonyban vagyok. Más női kollégámat nem is akarnám fogdosni, ha esetleg útban van, megkérem hogy álljon félre.
16/24 anonim válasza:
Ha csupán annyi volt a dolog, hogy arrébb toljon, akkor ez tök normális, ha nem vagytok full idegenek egymás számára. Persze, van akinek ennyi érintés is kellemetlen, meg van, aki tök természetesnek veszi. A fogdosás azért nem itt kezdődik. Mondjuk ha napi szinten talál ürügyet rá, hogy hozzád érjen, az már tényleg zavaró.
17/24 anonim válasza:
En nagyon allergias vagyok a tapizasra, de ez viszonytol fuggne, ha ismerem, haverkollegak vagyunk, vagy legalabb beszelgeto viszonyban, akkor egy alkalmon nem akadnek fent. Ha valami random idegen, valoszinuleg nagyon goromba tekinteteket kapott volna tolem, amitol leesik neki, hogy ne fogdosson.
De ha a haverkollega allandositja a tapizast, az is mas, konkretan van olyan, akivel emiatt nem beszelgetek mar, mert minden adando alkalommal nyulkalt, poloigazgatas, vallsimi, meg a fsztudja, vele inkabb full megszakitottam a kapcsolatot, szerencsere ritkan talalkozunk veletlenul a munkahelyen.
18/24 anonim válasza:
Akkor lenne ártatlan, ha a férfi kollégákat is derékon ragadja, ha útban vannak.
19/24 anonim válasza:
Felfújt eset egyébként ártalmatlan.
20/24 anonim válasza:
Nem ártatlan. Nekem se lenne az. Egy szoros baráti viszonyban ez belefér. De egy átlagos munkahelyi kollégától nem. Nyilván te is érzed ezt, ezért tetted fel a kérdést. Hallgass a megérzéseidre, mert azok nem véletlenül jeleznek. Én azt javaslom, kezdj el gondolkodni, hogy hogyan fogod ezt asszertív módon kezelni, ha folytatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!