Iskolai tapizás fogdosás?
Figyelt kérdés
Titeket fogdostak már meg, hány évesek voltatok és a fogdosó személy, mi volt a reakciótok?fura kérdés tudom .2018. júl. 14. 09:01
1/7 anonim válasza:
Ha erre élvezkedsz, szégyelld magad.
Ha veled is történt hasonló, akkor fordulj a szüleidhez, osztályfőnöködhöz, iskolapszichológushoz vagy más felnőtthöz, akiben megbízol!
2/7 anonim válasza:
"Ha erre élvezkedsz, szégyelld magad."
Mért élvezkedne erre? Nem a szexuális témába rakta ki a kédést? Baj ha sorstársak történetét várja?
3/7 anonim válasza:
Volt. Egy lány mellét tapiztam, de mentségemre szolgált, hogy Ő kezdeményezte. Sokkal fejlettebb volt a koránál de én is kilógtam a fiúk közül.
4/7 anonim válasza:
10-11 voltam, osztálytársam volt. Szóltunk az osztályfőnöknek.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem nem erre élvezkedek nem vagyok olyan elmebeteg. a mi iskolánba szokott ilyen lenni néha és nem tudom ha ezt történe mit reagáljak ezért kérdezem azoktol akikkel már megtörtént
2018. júl. 15. 21:27
6/7 anonim válasza:
Volt 10 évesek voltunk és 2 fiunak voltak ilyen buzys hajlamai és próbálkoztak mindenkinél.
16/f
7/7 anonim válasza:
Kb 11-12 voltam, egy gyökér osztálytársam ezzel szórakozott.
Lerúgtam. Azóta rám se néz, még az utcán sem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!