Mit lehet tenni ezek "ellen"?
Gázspray? :) Szögesbot? Kard? Pisztoly? Ezek az egyetlen dolgok, amik javulásra kényszerítik a cigány fajt.
Viccet félretéve (félig komolyan mondtam) a gázspray tényleg jó, meg szólj a szüleidnek (ha közel laknak hozzátok), általában egy két bútorborítás után a fészkükben maradnak hetekig, és évekig fognak tisztelegni az utcán. Tapasztalat. :)
Hasonló helyen laktam. Egy megoldás volt, egy korábbi buszmegállóhoz mentem felszállni és úgy mentem haza, hogy ne kelljen ott sétálnom...
Nem derül ki a sztoriból, de ott suli van? Vagy mi miatt jársz arra? Ha teheted akkor kerüld ki. Busszal vagy kísérettel.
Sajnos ez ellen nem lehet tenni. Ha molesztálnak, beszólnak, nem tudsz mit tenni. Ha csak beszélnek hozzád, egy semleges "baráti" reagálás általában nem okoz gondot. Pl ha nem rossz szándékkal megkérdeznek valamit vagy megjegyeznek valamit akkor a szimpátiás válasz sokszor "rokonszenvet" vált ki. Mintha haverok lennétek. De a rosszindulatú, piszkálódós dolog más.. Azt elkerülni kell. Akár azzal, hogy egy idegen járókelőhöz csatlakozol.
Azért nagyon durva, hogy már külön oktatást kell tartani, hogy mit csináljon és mit ne az ember ha belebotlik egy ci góba.
Kérdésre válaszolva kerüld el őket ahogy tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!