Miért van, hogy nem tudok megbízni a férfiakban? Mit tudok ez ellen tenni?
Volt 3 komoly kapcsolatom, egyikben sem volt megcsalás. (legalábbis nem tudok róla :D )
De valamiért egyik páromban sem tudtam 100%-osan megbízni.
Nem adtak rá okot, hogy ne bízzak bennük.
A mostani párommal is ez a helyzet, 2és fél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást és tudom, hogy ő is szeret engem. Nem olyan embernek ismertem meg mint aki képes lenne megcsalni, de mégis félek ettől az egésztől.
Állandóan azok kattogok, hogy mikor hazudik nekem, mikor vág át valamivel. Sokszor bemesélem magamnak hogy hazudik, és van amikor kiakadok mert arra gondolok, hogy a szemembe hazudik közben meg magában rajtam röhög.. nem tudnám elviselni ezt a megalázást..
Félek hogy ez rá fog menni idővel a kapcsolatunkra, mit tudok ez ellen tenni?
Először magaddal kellene rendben lenned ! :)
Miért vagy ilyen bizalmatlan ?
Mi történt a múltban ?
Hu.. hát apám alkoholista!
Sosem bántott semmilyen formában, engem sem és a családom egyik tagját sem. Ha részeg akkor nem agresszív, sosem volt az a típus. Csak iszik aztán elvan magában..
De rohadtul gyűlölöm ez miatt mert alkoholista. Amikor látom rajta, hogy ivott akkor gyűlöletet érzek iránta..
A felnevelkedésemhez nem sok mindent tett.. úgy értem, hogy ő nem tanított meg semmire, bármit akartam megengedett mindent. persze tinikoromban ennek örültem :D
De így végig gondolva azt érzem. hogy nekem nincs is apám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!