Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok megbízni a férfiakban, ez ellen mit lehet tenni?
Gondolkodj el azon, hogy tényleg a férfiakban nem tudsz bízni, vagy talán magadban? Azért vagy bizalmatlan, mert rossz tapasztalatod van a férfiakkal, vagy pedig mert félsz, hogy nem vagy "elég jó" az illetőnek?
Ha ezt meg tudod válaszolni, akkor könnyebben tudunk segíteni, de az is lehet, hogy te magad leled meg a választ.
Nem a férfiakban nem bízol, hanem magadban. Nem hiszed el magadról, hogy szerethető vagy és emiatt nem fognak megcsalni, elhagyni.
Az önértékeléseden kell dolgozni.
Olvass Feldmár Andrást, hasznos.
miért kell ez ellen tenni? inkább legyél bialmatlan és addig bukjanak le a hazugságaikkal a férfiak míg nem szeretsz beléjük mintsem később, mikor már fájna!
inkább legyél ilyen mint egy szerencsétlen naiva akinek fűt-fát, nagy szerelmeket ígérgetnek aztán meg összevissza csalják.
hidd el ki lehet építeni úgy is kapcsolatot ha józan maradsz és nem leszel szerelmes. lehet benne élvezni a szexet, a beszélgetéseket max nem fogsz minden percben azon pörögni hogy mit csinál hanem nélküle is tökéletesen megvagy.
így kell csinálni mert kemény az élet és a hideg fejjel gondolkozó nők járnak jól akik csak a testüket adják oda, a szívüket nem. ettől még lehet jó egy kapcsolat.
Én is figyeltem! :) De igazatok van.
Az a baj, hogy amikor van valakim, akkor persze "tudom" és jó érzés, hogy mégis tetszek valakinek, kíván. Csak valahogy az érzelmi része nem megy a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!