Miért érzem ezt? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Volt egy lány, aki elhitette velem, hogy szeret. Ennek már úgy 3 éve. De még mindig szeretem, pedig meg sem érdemelne. Minden alkalommal, amikor eszembe jut, egyedülinek, senkinek, rossz embernek gondolom magamat, pedig ő tett tönkre idegileg. Egy időben nagyon depressziós voltam és csak azért nem lettem öngyilkos, mert beletemetkeztem a hangszertanulásba, ahol természetesen egyedül voltam, mert akkoriban nem tudtam volna kimozdulni. 21/f2017. máj. 28. 19:59
1/3 anonim válasza:
Konkrétan ott kezdődik a gond hogy a lányt okolod. Közben te is hibás vagy, tudod miért? Mert beleélted magad a dologba! Nem szabadott volna illúziókat kergetned. A világban mióta világ létezik a fiúk/lányok és a férfiak/nők hitegették és húzták egymás agyát sokszor.
Másrészt, magad lettél depressziós, és még öngyilkos akartál lenni egy lány miatt (vagyis csalódás miatt) itt a gond mélyebb, szakember kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom és igazad is van, nem kellett volna beleélnem magamat. Annyi legyen még az ő számlájára írva, hogy tudta, hogy mennyire bizalmatlan vagyok másokkal, mivel akkoriban volt egy hatalmas nagy átvágásban részem, és emellett nagyon nehezen jövök ki valakivel. Szakemberhez nem szívesen járkálok, mert bármi titkomat elmondhatja bárkinek.
2017. máj. 28. 20:37
3/3 anonim válasza:
Itt nyár,irány bulizni,ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!