Hogyan értessem meg velük, hogy ne fogdossanak és ne legyenek ilyen beszólások?
A munkahelyemen naponta előfordul, hogy a kollégáim fogdosnak. Nem csak a karomat, hanem a hátmat, derekamat, csípőmet is, a melleimet bámulják. Előfordult, hogy épp letérdeltem bekötni a cipőmet, erre az egyik férfi kollégám elém állt és rátette a fejemre a kezét. Vagy hátulról olyan közel állnak hozzám, hogy szinte érzem a farkukat. A kétértelmű beszólások pedig mindennaposak lettek. Én már megkértem őket, hogy álljanak le a fogdosással, de nem jutott el az eszükig. A legrosszabb, hogy már a kolléganőim is simogatnak. Mással ez nem fordul elő, ahogy észrevettem, csak velem (pedig nincs rajtam semmi kihívó, munkaruhánk van).
Mit tegyek? A főnökömmel alig találkozom, a műszakvezető (egy grizzly medve nagyságú nő) pedig nem csinál semmit, mert utál engem (szerinte minden az én hibám).
Már nagyon frusztráltnak érzem magam a helyzet miatt
Köszi a tanácsokat
27/ N
A főnöknél próbálkoznék, akár sokat találkozok vele, akár nem.
Ha ő nem képes záros határidőn belül rendet rakni, akkor nagyon gyorsan otthagynám ezt a helyet.
Semmilyen munka nem ér ennyit....
Köszönöm a válaszokat
A felmondásomat már megírtam, de mivel még nincs új munkahelyem (már keresek), így várni akarok vele.
Én akkor lepődtem meg, mikor azt olvastam, hogy már a kolléganők is simogatnak.
Mibe vagy ott?:D
Ezek ritka gyökerek amúgy.
Váltani kell, mivel ott ezt ilyen főnökkel nem lehet megoldani. (Írtad, hogy nem bír téged.)
Nálatok nincs HR? Ha nálunk ilyen történne, amiket itt leírtál, azonnali hatállyal felmondanának az illetőnek.
Azonnal beszélj a főnököddel, ha személyesen nem is, írj neki emailt (mindenképp legyen írásos nyoma!) és cc-zz be másokat is, HR-t pl.
“A legrosszabb, hogy már a kolléganőim is simogatnak.”🤷♀️
Ne haragudj kérdező, de ezen sírtam.😂😂
Ugye ez nem komoly? Remélem nem gondolod, hogy az összes kolléganőd leszbi.
Lehet kicsit túlreagálod...
Férfiakat meg küldd el a fenébe, másból nem értenek.
A, Vagy próbálj nem foglalkozni magaddal annyit, pl.: nem használni sprayt, reggelire fokhagymát enni;
B, Vagy ha valaki közeledik, akkor férfinél egy "diótörét" kivitelezni, nőnél pedig pl.: a rád irányuló kezét a saját mellére, s×re visszairányítani;
C, Megfelelő bizonyítékokkal az EBH-hoz is fordulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!